Mennyi pénzt költesz babádra havonta az első két évben?
Heti 1 doboz tápszer 2000, havi 10.000 Ft.
Heti 1 doboz tejpép 600, havi 3000.
Heti 7 baby kaja 2500, havi 10.000
Heti 1 csomag popsitörlő 400, havi 2000
Heti 35 db pelenka, havi 150 +-, 60 Ft/db ez nő name olcsó pelenka, 9000/hó
34.000/hó!
De persze azért nem árt megnézni,hogy mi mennyi,és hol olcsóbb.Én pl.a Gabi popsitörlőt használom,350Ft-ért veszem,még a másik boltban ugyanaz már 800Ft körül van.
Utolsó voltam.
Én az első fél évről tudok nyilatkozni.
2-es a márkás pelus sem olyan drága!Vagyis mi még a 3-as pelust használjuk de a 4-5 méretű se egetrengető. Darabáron van köztük 5 ft? 100db-nál az az 500 ft. Sőt a legelején még olcsóbbak a 0-1-2 méretű pelusok.
Mi Liberot (baby soft slim fit)veszünk a 3699 a Sparban a 64 db-os és két hétre elég! Azaz egy hónapban még a 10000ft-ot sem éri el. A Pampers ugyan ennyibe kerül ,csak a fiamnak az nem jött be!
Kérdező: ahogy írtam az első fél évről tudok írni amit mi használunk.
Pelus havi max.10000ft.libero
Popsitörlő max 3db.1500ft.pampers
Fürdető:300ft
Popsikrém :2200ft 2 havonta veszem,egy Sudocrem és egy orvos által felírt.
Ruha :ez rajtad függ .Én bevásároltam előre 6 hóig ruhákat mikor terhes voltam vaterán. Mindennel együtt 50000ft-ból kijöttem mégis minden hónapban veszek még használtan ruhákat azért mert tetszenek és azért is mert nem gondoltam volna ,hogy ilyen gyorsan fog nőni és rugiból már a 6-8 hós kell,minden másból 68-as.
Néha kap tápszert: az havi 2200ft ( Milumil)
Most kezdtül a hozzátáplálást ez napi 250 ft körül jön ki.
Minden mást nem a 25 ezres keretbe tartozik. Én szinte mindent használtan veszek így sokat spórolok.
De ennél olcsóbban is ki lehet jönni főleg ha muszáj! Mi magunkon spórolunk nem a gyereken. Gyest,csp és adókedvezmény az amit a gyerek kap. Ezt mindet ráköltjük,ami marad az megy egy bankszámlára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!