Szerintetek is sokat alszik 1 éves kisfiam?
Este 7 körül már alszik. Reggel 7 körül kel kétszer ébred álltalában ilyenkor szopik is. Délelőtt 1-1,5 órát, délután 1,5-2 órát alszik még.
A férjem családja sokallja, hogy mindig alszik. Meg , hogy jön a nyár és majd ha megyünk kertipartira, ne menjünk már hazafelé mert a kisfiam aludni akar!
Addigra még változhat is, meg óra állitás is lesz.
De szerintem neki még ez a dolga, had aludjon.
Ha álmos ugysem lehet már élvezni a társaságát.
A sógórnőméknek még nicsen gyerek. Ők egyébként nagyon jol tudják már a gyereknevelés témát. Sok más dologban is osztják az észt.
Én is ugy gondolom, hogy kicsi még.
meg nekem is könyebb végülis, sokmindent megtudok így csinálni melette.
Lányom éjjel kb. 13 órát aludt 1 évesen, napközben pedig 1-1,5 órát.
Amúgy teljesen mindegy mennyit alszik, most az ő igényeit kell figyelembe venni, nem pedig a rokonok vagy akárki okoskodását. :)
Ez teljesen normális. :)
A kertipartis dologhoz meg csak annyit, hogy ha úgy alakul, nem kell hazamenni, a baba tud aludni a babakocsiban is, vagy a házban, egy szobában. És tényleg, addig még változhat. :)
Köszönöm a válaszokat!
Jó lenne ha aludna a babakocsiban. Az én kisfiam , ha hiszitek ha nem egy éves ,de még egy percet sem aludt babakocsiban. Pedig minden nap megyünk levegőzni. Van , hogy kétszer is. Hazaérünk, eszik és a kiságyában hajlandó csak aludni. Na mondjuk ezen már én is ki vagyok akadva egy picit. Ezen is mindenki meglepődik, de ezen én is. Más babája meg milyen jókat alszik a levegőn. Az én fiam meg nézelődik, integet mindenkinek. Dumál egész uton.
Az én babám sem aludt babakocsiban, viszont nézelődés helyett végigüvöltötte mindig az utat.
De a lakásban jókat aludt mindig, és a "bulikat" hozzá igazítottuk. Nyáron volt, hogy elcsúsztunk kicsit azért, mert hát a nyáron más az időszámítás, és jó kint lenni sokáig, de alapvetően persze az ő igényeit vettük figyelembe, nem pedig a "szomszéd" kívánságit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!