8 hónapos kisfiam még háromszor alszik egy nap. Nektek mennyit alszik, és mennyit bír 2 alvás között?
Kisfiam reggel fél6-6kor kel, fél9-3/4 9 körül alszik egy órát, aztán 12-fél1 körül fél órát a babakocsiban, majd fél4 körül 2 órát. 2,5 3 órát bír ki, délután, este nagyon nyűgös, ha fél 6kor kel, utána már fél 7kor nyűgös, játék, vacsora, fürdés és alvás, 8 körül rakom le. (Éjjel már nem eszik, de még fe-fel sír egyszer-kétszer. Anyatejes, napközben még sokat szopizik.)
Olvasom, hogy más babák milyen sokat bírnak délután. Az enyém pont akkor nem bírja.
Szi!Hát nem minden baba egyforma :) Én a helyedben örülnék annak,hogy háromszor alszik,még akkor is ha estére nyűgös.
Az én fiam 6 hónapos,és mostanában azt vette föl,hogy egész nap 1 órát alszik.Dél előtt,és délután fél órát.Este persze ő is nyügös,de én nem fektetem le 9 től hamarabb,mert akkor éjfél tájt felkel és 2 fent csücsül.
az én kicsim is 3x alszik még 8 hónapos
elfárad az ébrenlétei alatt
ne aggodj mi kb 1 éves és 3 hos volt mire elhagyta a délelőtti alvást kislányom...
reggel kb 8 fele kelt 10 fele elaludt 12 fele felket ebéd utánna kb 2 kor alvás és este 7-8 fele alvás reggelig...
Nincs semmi gond..))
Mázlisták!
Az én fiam 1-jén töltötte a 9 hónapot, de fél éves kora óta csak napi 1x alszik már, akkot is kb fél órát.
Este 7-től reggel 1/2 7-ig mellé, de éjjel ébred 1-2x még.
Az én lányom a másik véglet, ő 8 hónaposan állt be a napi egy alvásra. 6 hónapos korától kétszer aludt.
Aztán 8 hónaposan ez úgy nézett ki, hogy felkelt reggel 5 körül, fél 11-11 körül kidőlt. Utána ebéd, és elvolt estig. Egy éves korára jutottunk el oda, hogy kibirta ebéd utánig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!