Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket mennyire zavart,...

Titeket mennyire zavart, amikor a baba születése után állandóan azzal jöttek, kire hasonlít a gyerek? Belül milyen érzés volt, amikor kívülállók a párod családja, ismerősök -főleg nők, az apjához hasonlították?

Figyelt kérdés

Persze tudom ez hülyeség, mert nekem tetszik a párom, meg szeretem nagyon,örülnék ha a pici is olyan lenne, de ilyenkor picit olyan, mintha belőlem nem is lenne, vagy megmagyarázhatatlan érzés fog el. Persze a párom családja nyilván elfogult és csak magukat keresik a babában..kire ütött, de mikor egy kívülálló nő jegyzi meg, olyan irigynek hangzik, persze ilyenkor úgy reagálok, hogy igen hasonlít nagyon, de mégis..

Nem tehetek róla..

2013. márc. 13. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart, hiszen tényleg kiköpött apja volt a gyerek.
2013. márc. 13. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar abszolút, ha majd a páromra fog a pici hasonlítani, sőt örülni fogok. Nem azért mert én ronda vagyok.

Viszont nálunk pl. a családban van olyan anyuka, akinek a kislánya egy az egyben rá hasonlít kiköpött mása, apukára kicsit sem hasonlít, anyuka mégis mindig azzal jön, hogy jaj tiszta apja.

2013. márc. 13. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:

De érdekes, én a másik véglet vagyok, engem az idegesít meg zavar amikor a lányom meg a kisebb fiam (aki egyértelműen a férjemre hasonlítanak mindketten és amúgy egymásra is nagyon) mégis sokan azzal jönnek hogy tiszta te az összes gyerek (3-an vannak) holott a legnagyobb fiam NEM IS HASONLÍT RÁJUK hát akkor hogy lehetne már mindhárom tiszta én???

Én örülök neki nagyon hogy az apjukra hasonlítanak, tetszik nekem a férjem nagyon (nyilván) és imádom hogy őt látom viszont bennük. Szerintem nagyon is rá hasonlítanak.

Én épp azt nem szeretem hogy mindig csak úgy csinál mindenki mintha kiköpött az én másaim lenne mind a 3 holott nem így van.

2013. márc. 13. 13:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Engem az anyosom idegesit ezzel allandoan ,pedig nemmost szuletett a fiam..mar 2eves. 2honapos koraig azt hallgattam h jaj tiszta apja,belled nincs is semmi...aztan 2honap utan azert rad is hasonlit,mar nem csak tomika (ferjem neve ) ,most 2 eves es meg mindig ezt hallgatom .hat jo hogy ram is hasonlit en vagyok az anyja.....vhaaajjjj :D amugy nagyon idegesitett engem is a falra tudok maszni :)
2013. márc. 13. 13:12
 15/19 frászkarikaborsó ***** válasza:
Semennyire, sőt én is állandóan azt lesem, hogy melyik részét honnan örökölhette :) Én nem bánnám ha több lenne benne az apjából, sajnos az én fiam tiszta anyja :)
2013. márc. 13. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar ,söt néha én mondogatom,nagyfiam,apukájára hasonlit.középsöm magára,legkisebb a kislányom rám .
2013. márc. 13. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Én lerendeztem annyival a dolgot,amikor már nagyon sokszor mondták,hogy tiszta apja,a természete meg az apai nagyanyja, én közöltem,hogy legalább az eszét remélhetőleg tőlem örökölte,ha már másat nem. Ez meg már nekik nem tetszett,és azóta a szeme meg a füle olyan lett,mint az enyém.
2013. márc. 13. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolso ez jo ,ezt megjegyzem :D
2013. márc. 13. 20:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is tiszta apja, amit én sem tagadok! Most hogy már másfél éves, kezd egy picit rám is hasonlítani. Na de a természete, az az enyém! Ezt mindig megkapom:-) Sőt, amikor unatkozik, vagy altatja magát, tekergeti a haját és ezen az én családom nagyot nevet, mert ezt én csináltam. Anyósomék szerint először tiszta apja volt, mikor meglátták, utána mikor kiderült, hogy a széklete laza, akkor már tiszta sógornőm... Pár hónap múlva már tiszta nagyapja (anyós apja), és ebből kifolyólag tiszta anyósom... A páromnak 4 hónaposan kijött a foga, anyósom meg volt sértődve, hogy a kislányomnak "csak" 6 hónaposan bújt ki az első. Persze már kislányom 2 hónapos kora óta azon lovagolt anyós, hogy még 2 hónap és lesz foga... Ehet bármit. Egy ideje ezt befejezték, látták rajtunk, hogy nem érdekel. Persze azóta is tiszta apja, csak a szeme és orra, na és a természete NEM!!!:-)
2013. márc. 14. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!