Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én kérdeztem, hogy tápszer...

Én kérdeztem, hogy tápszer vagy más anya teje? A gyerekorvos azt mondta hozassunk tejet.

Figyelt kérdés
Merjek szembeszállni vele,hogy én nem szeretném és maradnék a tápszernél?Mit csináljak????
2009. szept. 14. 18:52
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Már korábban válaszoltam, de most megint írok. Én írtam az elején, hogy adtam le tejet stb. Minden egyes leadott üveget bevizsgálnak, tehát ha én egy adott napon 7 deci, vagyis 2 üveg tejet adtam, akkor hiába gyűjtötték be egyszerre, mindkét üveget bevizsgálták. Bagós anyuka nem megy át a "teszten", nem azon, amit a leadás előtt kell megcsinálni, hanem gyakorlatilag annyiszor ellenőrzik, ahány üveget leadott az ember. Nagyon szigorúak az előírások, lehet, hogy ha ezeket spec előre tudom, akkor bele se vágok.

Na de nem ez a téma most. Csak akkor adjál gyűjtött tejet, ha nem stresszelsz rá a dologra. Állati jó dolog az anyatej, ez nem vitás, de annyival nem jobb a tápszernél, hogy utána ezen idegeskedj. Semmi értelme anyatejjel etetni a babát, ha közben egy nyugtalan, aggódó anyukával tölti a napjait a picúrka. Szóval érdemes ezt is mérlegelni :)

Teljesen anyatej és szoptatáspárti vagyok, de egyáltalán nem tápszeresellenes, utálom, amikor úgy beszélnek a tápszerről, mint valami méregről :(

2009. szept. 15. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!