Én kérdeztem, hogy tápszer vagy más anya teje? A gyerekorvos azt mondta hozassunk tejet.

Szia biztosan lehurrognak majd a válaszomért, de én nem tudnám feldolgozni, ha a babám más anya tejét kapná. Nem tudom megmagyarázni ezt az érzést.
Sajnos nagyon kevés tejem van, de mivel a kislányom kazeinérzékeny, nem is tudná más tejét meginni, mert teljesen tejmentes diétát kell tartanom.
Így én maradok a tápszer+ kicsi saját tej verziónál. Én azt tanácsolom, hogy ne hagyd magad befolyásolni a kérdésben! Tehát ne hozass tejet csak azért, mert az anyósod nyomást gyakorol rád. Csak akkor hozass, ha te is így érzed!

Érdekes, mikor én feltettema kérdést, a gyerekorvosnak és a védőnőnek, ők a tápszert javasolták
Az ok, hogy nem eszik olyat az anyuka aki, tejet ad, hogy fájjon a hasa a babának, de mellette elszív 2 doboz cigit. Ki tudja mikor fürdött előtte, stb...
Szóval én is azt tanácsolom, hogy ha nem ismered személyesen a kismamát, akitől a tejet kapod, akkor tápszerrel etesd a babádat. Ja és még egy ami nekem pl. abszolút nem tetszett. Nekem mivel korszülött volt, 3 hétig kórházban volt. Na ott látsz érdekes anyákat. Büdösek, mosdatlanok, stb... Etetés után, azoknak a tejét is összekeverték a többi megmaradt tejjel, és oda adták a babáknak. Sajnos semmit nem tehettem ellene, de most is kiráz a hideg ha belegondolog, hogy a babám néha kinek a tejét kapta:(((

szakmai szempontból van egy sorrend.
1.Szoptatás
2.Lefejt tej(saját)
3.más anya teje
4.tápszer
Tulajdonképpen ezt minden nőnek fel kellene ajánlni aki nem tud szotatni.
De ha te ezt nem szeretnéd nem kényszeríthet senki rá.

Próbáld meg az ismerős anyukát! Érdemes! A tápszerhez bármikor visszatérhetsz. De ha csak egy hétig kap még tejet, már az is hasznos.
Legjobb lenne ha néha meg is szoptatná,mert maga a szopás élménye és izommunkája is nagyon hasznos lenne a picinek. Ha csak ritka élmény még akkor is!

A büdös és mosdatlan anyukák teje ugyan olyan steril, és védőanyagokkal teli, mint a patyolat-tisztáké.Nem nyalogatni kell őket.Belülről sterilek, az anyatej steril anyag. Csak utólag lehet bepiszkolni esetleg.
De amúgy is a kicsik nem undorodósak, ezt csak később tanuljuk meg. Nekik az a lényeg, hogy puha meleg és finom legyen, a tálalás tovább nem érdekli.

"
schliessen
C
Kezdőlap
DR. IMMUN - Filozófia
DR. IMMUN - Termékek
Vásárlói vélemények
WebShop
Vásárlási tudnivalók
Kereskedelmi Partnereink
Munkatársakat keresünk!
.
Egészséges életmód
Rák ellen
Nyers táplálkozás
Alternatív gyógymódok
Egészséges receptek
Betegségek
Egészséges Szex
Baba Mama Szoba
Pszichológia
Szépségápolás
Masszázs
Hajhullás, korpásodás
Az emberi test
..
Idézetek
Ünnepek
E
Regisztráció
Hírlevél
Fórum
Linktár
Bannercsere
Apróhirdetések
Nyereményjáték nyertesek
Image
2009. szeptember 14. hétfő, Névnap: Szeréna, Roxána, Holnap: Enikő, Melitta
Küldjön minőségi képeslapot oldalunkról!
Az anyatej és a szoptatás előnyei
Az anyatej a legideálisabb és legteljesebb táplálék a kisbaba számára.
hirdetés
Minden szükséges anyagot megfelelő arányban tartalmaz, és legalább hat hónapos korig kielégíti a kicsi táplálékszükségletét.
* Az anyatej antitesteket tartalmaz.
* Ezek segítenek megvédeni a kisbabát a fertőzésektől, erősíti immunrendszerét.
* A kutatások kimutatták, hogy az anyatejjel táplált csecsemők egészségesebbek, kevesebb gyomor-bélrendszeri, légzőszervi megbetegedéstől és középfül-fertőzéstől szenvednek.
* Az anyatejjel táplált kisbabáknak ritkábban van székrekedése és pelenka okozta bőrgyulladása.
* Az anyatej védhet az allergiás megbetegedések, pl. az asztma és az ekcéma kialakulása ellen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!