Ez mitől lehet? Megjött? Vagy beágyazódás?
4,5 hónapos a fiam.
Szülés után a 6. hétre mult el a vérzésem. (szoptatok jelenleg is).
3. napja jön pici halvány rózsaszínes valami de csak ilyen foltok van hogy 5-6 óráig semmi aztán pici jön azátn megint sokáig semmi ez 3. napja.
Kb. 2,5 hete szedek gyógyszert (de volt 3 db ez idő alatt mikor az aznapit elfelejtettem bevenni )
Most ez kezd megjönni?
Vagy esetleg ismét teherbe estem és beágyazódásos pecsételés lenne? Tarthat ez egyáltalán 3 napig?
Nem valószínű hogy teherbe estél, nekem most lesz 6 hónapos a fiam... császároztak szóval kb 2hét után már nem volt semmilyen vérzés, pont 1 hónapra a szülés után megjött, utána kb 20nappal később megint majd elkezdtem gyógyszert szedni aztán 15 napra megint megjött azt mondták hogy ne kezdjek új levelet csak fojtassam , aztán végig szedtem 3 hónapot és közben egyáltalán nem jött meg, most abba hagytam és két hét leteltével megjött, most kezdem újra szedni... ma voltam dokinál... (ez az utolsó pont ilyen volt 1 nap rózsaszin 2.nap rózsaszín du erős 3 nap semmi 4.nap rózsaszín...
remélem segítettem...
Ohh... akkor jó mert most egy 3. gyereket nem nagyon szeretnénk :)
Akkor a gyógyszer lehet valószínű. És ha elfogyott ez a levél akkor szünet nélkül szedjem tovább?
Én mint az orvosod, azt javaslom, keress fel személyesen!
És ne itt kérdezd látatlanban a nőtársaidat. Honnan tudnák?
Amúgy igen jövőhéten már felhívom az orvosom, mert azóta is van nagyon minimális de csak wc papíron máshol nincs.
Minden rosszindulat nélkül , miért ne kérdezhetnék itt? Azért van ez az oldal nem? egyértelmű h ha úgy látom orvos lesz belőle, csak kiváncsi lettem volna hogy másnál hogy volt szülés után aki szoptatott.
Diagnózist kértél, nem tapasztalatmegosztást :D
van kis különbség!
akkor elnézést :) igen így is lehet érteni.
Helyesbítenék akkor: Tapasztalatokat szeretnék, ha van valakinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!