Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mitől lehet? Megjött? Vagy...

Ez mitől lehet? Megjött? Vagy beágyazódás?

Figyelt kérdés

4,5 hónapos a fiam.

Szülés után a 6. hétre mult el a vérzésem. (szoptatok jelenleg is).

3. napja jön pici halvány rózsaszínes valami de csak ilyen foltok van hogy 5-6 óráig semmi aztán pici jön azátn megint sokáig semmi ez 3. napja.

Kb. 2,5 hete szedek gyógyszert (de volt 3 db ez idő alatt mikor az aznapit elfelejtettem bevenni )

Most ez kezd megjönni?

Vagy esetleg ismét teherbe estem és beágyazódásos pecsételés lenne? Tarthat ez egyáltalán 3 napig?

2013. márc. 12. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy teherbe estél, nekem most lesz 6 hónapos a fiam... császároztak szóval kb 2hét után már nem volt semmilyen vérzés, pont 1 hónapra a szülés után megjött, utána kb 20nappal később megint majd elkezdtem gyógyszert szedni aztán 15 napra megint megjött azt mondták hogy ne kezdjek új levelet csak fojtassam , aztán végig szedtem 3 hónapot és közben egyáltalán nem jött meg, most abba hagytam és két hét leteltével megjött, most kezdem újra szedni... ma voltam dokinál... (ez az utolsó pont ilyen volt 1 nap rózsaszin 2.nap rózsaszín du erős 3 nap semmi 4.nap rózsaszín...

remélem segítettem...

2013. márc. 12. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Ohh... akkor jó mert most egy 3. gyereket nem nagyon szeretnénk :)

Akkor a gyógyszer lehet valószínű. És ha elfogyott ez a levél akkor szünet nélkül szedjem tovább?

2013. márc. 12. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Én mint az orvosod, azt javaslom, keress fel személyesen!

És ne itt kérdezd látatlanban a nőtársaidat. Honnan tudnák?

2013. márc. 12. 22:50
 4/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
ezt így nem lehet megmondani, vizsgálat kellene hozzá. És fogamzásgátlót nincs értelme szedni ha háromszor is elfelejted, mert úgy pont annyit ér mintha nem is szednéd.
2013. márc. 13. 11:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Orvosom? Honnan tudná, hogy én ki vagyok? nincs név írva hogy ki vagyok.
2013. márc. 15. 10:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Amúgy igen jövőhéten már felhívom az orvosom, mert azóta is van nagyon minimális de csak wc papíron máshol nincs.

Minden rosszindulat nélkül , miért ne kérdezhetnék itt? Azért van ez az oldal nem? egyértelmű h ha úgy látom orvos lesz belőle, csak kiváncsi lettem volna hogy másnál hogy volt szülés után aki szoptatott.

2013. márc. 15. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Diagnózist kértél, nem tapasztalatmegosztást :D

van kis különbség!

2013. márc. 16. 23:50
 8/8 A kérdező kommentje:

akkor elnézést :) igen így is lehet érteni.

Helyesbítenék akkor: Tapasztalatokat szeretnék, ha van valakinek :D

2013. márc. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!