Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 honapos kisfiam meg nem...

5 honapos kisfiam meg nem forog nem csinall semmit csak fexik! Seggecskejet felnyomja hason felet felemeli ennyi! Ti babatok mit tud mar? Adtok mar neki tejen kivul valami mast is enni? Mi mar gyumolcsot es baba darat eszunk

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
4,5 hónaposan fordult hasról hátára, 6 hónaposan vissza. Az oldalára is fordult 5 hónaposan. 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 5 hónaposan már csak reggel-este kapott tápszert. 6,5 hónapos kisfiú anyukája
2013. márc. 12. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
7 hónapos a babánk, most kezdett el forogni, gyakrabban kellene és hosszabb időre hasra tenni, szerintem! tej + tápszer amit eszik
2013. márc. 12. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Most 5 és fél hónapos a fiam. 3 hónapos kora óta fordul hátról hasra, 4 hós kora óta hasról hátra. Ha hason van felemeli a fenekét és úgy "vergődik" mint egy kukac, hogy elérje a célt, de eléri:) Pörög-pörög a földön és az ágyon is, nem lehet már egy percre sem magára hagyni.

Minden baba más ütemben fejlődik, kérdezd meg a védőnődet, de gondolom ő úgy is mondaná, ha el lenne bármivel is maradva a babád.

5 hósan már sok mindent ettünk, mivel anyatej sajna nincs, a tápszert meg 4 hós kora óta nem fogadja el.

Ezeket eszi:

- alma, körte, banán, meggy

- krumpli, sárgarépa, cékla, sütőtök, brokkoli, fehérrépa, cukkini

- sajt, csirkemell

- tejpépek, babajoghurtok, sinlac, sinemil

- zabkása, köleskása, rizspehely

2013. márc. 12. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én babám anyatejes, semmi mást nem adok neki még, az a legjobb számára. 5 hós, már forog, igaz hasról vissza még csak párszor sikerült neki, kúszik, szája be nem áll. Édes, mosolygós baba. Még 6 hósan sem "baj" ha nem fordul hasra, minden baba másként fejlődik. Ne izgulj e miatt. Tegyél neki elé dolgokat, picit mutasd meg neki, hogyan kell fordulni, és ne félj, előbb utóbb ráérez. Popóját felnyomja, az már a kúszás jele, lehet lökni fogja magát, vagy ugrik, mint a nyuszi, már olyat is láttam, lényeg, hogy mozdul.
2013. márc. 12. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a alasokat..hat en kisfiam is nagyon igyeksik mar soksor csak egy lokes kell neki.sokat van hason ugy is alsik eges ejjel.tapseres es nem merek neki meg napi ketszer adni vmi mast,de latom nygodtan adhatok ha ti mar enyi mindent adtok a picinek:) csak nemtudom mibol menyit?mi az az adag amitol jol lakna?
2013. márc. 12. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
7 hós a fiam, már feláll... Kicsit gyorsan fejlődik:) Eddig csak mászott, aztán hirtelen térdelni kezdett, majd tegnap felállt. Tápszert, tejpépet kap, gyümölcsöket, és bébi ételeket- zöldségek krumplival, rizzsel, tésztával,hússal, meg vannak gyümölcsös bébiételek is hússal, azokat is nagyon szereti. Tehát ezek boltiak 4, 6 hósak. kap gabonapépet is, de azt ritkán, meg kekszet a gyümölcsbe, meg baba pudingot, joghurtot. Ma evett baba piskótát, nem én adtam neki, én nem adok neki még.
2013. márc. 12. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
tegyetek hasra, hengerparnaval a mellkasa ala. pl egy ossyetekert torulkozo megteszi. igy hagyjatok naponta tobbszor par percig amig el nem farad. Ultessetek fel, ovatosan a kis kezfejenel fogva, par masodpercre, aztan ugyanigy lassan ovatosan vissza. forgassatok, hogy az alapmozdulatokat megertse.
2013. márc. 12. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!