Mi baj lehet ha nem kap a baba vigantolt hónapokig? Miért kell adni?
A vigantol d3 vitamin.nagyon fontos a babáknak,mert ez előzi meg az angolkórt.régen nem volt vigantol,csukamájolajjal pótolták a d3 vitamint.Tehát a csontok miatt nagyon fontos.Fogakról ne is beszéljünk!
A mi dokink a lelkünkre kötötte hogy adjuk neki.Mindig kérdezi hogy ugye kapja a Vigantolt?Egyébként én napi 2 cseppet adok neki
A kutacs becsontosodásáho nagyon kell!
A többit már leírták.
Napi 1-2-3 cseppeket szoktak felírni.
Azt nem tudom hogy a 4 hónap soknak számít-e, de pár hét nem baj ha kimarad. Ugyanis zsírban óldódó vitamin,ami azt jelenti, hogy tartalékolja a szervezet.
Nekem 1,5 évesek a gyerekeim és még mindig adom nekik ,napi 1 cseppet.
Nemhogy gyereknek, felnőttnek is kellene D vitamint szedni a mi éghajlatunknál...
Nálam most ellenőrizték a D vitamin szintet, jóval a normál alatt van. A laboros mondta, hogy szinte mindenkinek és ez baj! Nagyon fontos szerepe van, nem csak a csontfejlődés szempontjából, hanem a hormonrendszer, immunrendszer részéről is!
Kezd el újra adni. Nem a te hibád, hogy nem kaptál tájékoztatást normálisan.
nem lesz semmi baja, hogy nem adtad egy darabig. Amikor nem lehetett kapni egy ideig a TV-ben is elmondták, hogy nem kell pánikolni.
Igen felnőtteknek iss kellene D vitamin, főleg télen, mert nyáron úgyis éri a nap az embert akkor nem hhiányzik anniyra a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!