Hogy adtok 7-8 hónapos babának vajas meg kenőmájas kenyeret?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:09
21/24 sumergo válasza:
Ilyen kicsi korában még csak főzelékeket, meg gyümölcsöket evett az anyatej mellé, igaz, hogy majdnem hat hónapos koráig csak anyatejes volt. Így nem is jutottunk még el a kenyérig, mire minden főzeléken végigértünk! :-) Hiszen ilyen korban ebédet és vacsorát kapott csak, oda meg jobban passzolt a főzelék, mint a májkrémes kenyér. De olyan egy éves kora óta "mérgezem" májkrémmel, és vajjal is. Nagyon szereti mindkettőt.
22/24 anonim válasza:
Nekem is 6 hónapos koráig anyatejes volt, aztán gyümik, főzik, zöldségek, szerintem olyan 9 hónapos kora körül adtam neki sajtkrémes és vajas kenyérdarabokat, imádta felcsipegetni a tányérról. A májkrémet nem szerette sose, nem eszi meg akármilyen jó minőségűt veszek. De az lehet nem is baj.
Na, amúgy anno engem 4 hónaposan anyukám megetetett öreglebbenccsel. Olyan jól laktam tőle, hogy csak szuszogtam! 30 éves vagyok de nincs még gyomorfekélyem meg semmi bajom. És mi anno tejet kaptunk, sőt, tejbegrízt!
23/24 anonim válasza:
Ennyi idősen még semmiképpen nem szabad ilyesmit ennie! Talán a vajas kenyér, ha már nagyon muszáj, na de májkrém? Az aztán mindent tartalmaz, ami káros lehet!
24/24 anonim válasza:
Ekkora korba biztosnem adnék ilyeneket. Májkrémet esetleg házit, de még az is ráér bőven....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!