Hogy adtok 7-8 hónapos babának vajas meg kenőmájas kenyeret?
Sehogy. Eszembe sem jutna egy nagyadag zsirt adni a fejletlen gyomronak.
hú majd most mindenki lepontoz.
Kenyérhéjat adok neki rágcsálni már, de se vajat se kenömájast (ami nem több mint nyesedék maradék a vágóhidról, sok füszerrel)nem adok neki.
Én is adtam 7 hónaposan már vajas és májkrémes kenyeret a gyerekemnek, kis katonákat csináltam, nagyon szerette.
Aki nem ad, mert fanatikusan követi ami a nagykönyvben benne van és könyvek és internet világából veszi csak a hozzátáplálási elveit, az tegye azt, de semmiképp ne hívjunk egy gyereket se "korcsnak", nem hiszem, hogy az a gyerek tehet róla, hogy minden jóból kimarad. Majd idővel duplán bepótolja:)
Nem én írtam a 4-es választ, de a 6-os válaszoló annyira megdöbbentett, hogy nem hagyhatom szó nélkül.
Az a korcs aki így reagál egy kérdésre és lekorcsoz egy ismeretlen babát. Idióta, beteges baromállat!!!
Én csak azért kérdem mert mi még gyümit meg zöldséget eszünk és nem tudom hogy kell ezt bevezetni. Egyszer csak odaadom és kész?
Nem vitát szítani akartam elég durva volt a "korcsozás" azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!