Hogy adod be babádnak a Vigantolt? Az enyém két és fél hónapos, a kiskanálba fejek egy pici tejet, és abba cseppentem bele, de mindíg kiköpi.
én a szájába cseppentettem és utána szopi, mostmár cumisüveg.
annyira megszokta a 'rituálét', hogy már magától nyitja a száját, ha közelítek a szájához az üveggel.
Teljesen jól csinálod!
Így ügyesen megtanulja a kiskanál használatát is!
Próbáld kicsit több tejjel beadni. A miénk simán kanálból is megeszi, ha nem jön ciciből már tej.
Semmi gond nincs, ha többet csepegtetsz véletlenül, akkor időarányosan kihagyod a következőt, pl napi 2 csepp kellene, de 3 lett akkor másnap csak egyet adj neki.
A szájába cseppentek. Semmi baja nem lesz, ha véletlenül pl. kettőt cseppentesz, akkor holnap ne adj neki, ennyi.
Van olyan gyerekorvos, aki hetente egyszer 7 cseppet ír elő. Z pont ugyanannyi, mint naponta egy csepp egy hétig :)
A kanál azért nem jó, mert feltapad rá a csepp, mivel olaj. Nyugodtan cseppentsd egyből a szájába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!