Milyen joghurtot adtál/adsz a babádnak?
Figyelt kérdés
Először milyet esetleg ha lecserélted milyenre?
Köszönöm
2013. márc. 12. 09:31
1/7 anonim válasza:
1 éves koráig a Humana, Nestle, Milupa tejdesszertjeit adtam. Utána adtam rendes joghurtot, főleg a Zöldfarm termékeit, Danone-t, Zott joghurtot nem. Próbálok magyar gyártók joghurtjait venni.
2/7 anonim válasza:
9 hósan kezdtük a joghurtot, mindegy általában a márka mindegy volt, a lényeg nálunk az volt, hogy natúr legyen, nem ízesített. És így itthon raktam bele gyümölcsöt.
Most 18 hónaposan vagy Danoninot veszek neki, és abból kap naponta egyet, vagy ugyanúgy natúr gyümivel
3/7 anonim válasza:
Mi is natúr joghurtot veszünk, Danone-t, és itthon teszek bele neki almát, banánt. Imádja.
4/7 anonim válasza:
Mi natur danone-t veszünk,almár,körtét szoktam beletenni és babakekszet,hogy táplálóbb legyen.
5/7 anonim válasza:
8-9 hónaposan még babajoghurtot adtam. Később Danon Magyarház natúr joghurtot.
6/7 anonim válasza:
Régen én is sok Danone joghurtot vettem a gyerekeimnek, de miután ezt elolvastam, már nem veszem. Látom itt is sok, szinte mindenki Danone-t vesz. Ne tegyétek!
Vettem Zöldfarm joghurtot, megkostóltam, valóban ég és föld volt még ízre is a különbség. Egy kis doboz Zöldfarm joghurt az Auchanban 115 ft volt, tehát nem is olyan drága.
7/7 anonim válasza:
a Humana vaníliás puding a kedvence, plusz a Cserpes natur joghurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!