Milyen natur joghurtot adsz babádnak?
Mi is sparosat veszünk.
Aktíviát nem ajánlja a gyártó 2 éves korig!!
Na nem hagyott nyugodni, rákerestem az oldalukon és ott ezt írják:
"Gyerekek is fogyaszthatják az Activia termékeket?
Amennyiben a gyermek elmúlt egy éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható."
azt az egy éves kort átírták, mert 2 hónapja még két éves kor volt feltüntetve (amikor egy ismerősöm megnézette velem) pont a bifidusz miatt, amivel tele van, de azt a szöveget is kiszedték. A fiam 22 hónapos, biztos nem lenne tőle baja, de én activiát nem adok neki, a bármilyen más gyümölcsöset vagy naturt kap, de a kedvence még mindig a spáros natur.
(De legalább a csonterősítésre való joghurtjukra ráírták, hogy 10 éves kor alatt tilos adni, de abban is biztos vagyok, hogy van olyan szülő, aki már abból is adott a kicsi babájának...)
/második válaszoló/
szívesen!:)
Biztos válság van a Danone-nál is, ezért írták át a szöveget.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!