Milyen "meleg" joghurtot adsz babádnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a hűtőhideget, vagy melegíted, de melegítve elveszti az állagát :-( ?2012. máj. 21. 11:14
1/11 anonim válasza:
Én a télen picit melegítettem mikróban. Most már hogy jó idő van és ő is nőtt, már csak kiveszem és adom oda neki. 14,5 hós
2/11 anonim válasza:
Én nem melegítettem sosem a joghurtot a fiamnak. Mikor elkezdtem neki adni, akkor evés előtt néhány perccel kivettem a hűtőből és utána adtam neki oda. Így nem volt hideg a számára.
3/11 anonim válasza:
Én soha nem kínoztam azzal a gyerekeimet, hogy meleg joghurtot kelljen enniük. Én sem enném meg, Őket miért büntessem. Nem lesz semmi baja egy 5-8 fokosra lehűlt joghurt megevésétől, jobban is esik neki ebben a melegben.
4/11 anonim válasza:
szobahőmérsékleten adtam nekik míg kisebbek voltak, mostmár 3,5 évesek, télen is még így csináltam, de mióta jó idő van, már csak kiveszem nekik a hűtőből.
5/11 anonim válasza:
Én nem adnám "hűtőhidegen" neki, 9 hónapos. Icipicit meglangyosítom, nekem nem ér annyit, hogy után a torkával küszködjön szegény.
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még egy dolog, ha nagyon híg én rizspelyhet teszek bele, úgy könnyebb kanalazni. Azt hiszem Alnaturás.
7/11 anonim válasza:
Szobahőmérsékletűre szoktam melegíteni.
8/11 anonim válasza:
Ket eves, a hutobol kiveszi es megeszi egyedul. :-) de mig kisebb volt kivettem, mig aludt es addig szobahomersekletu lett es igy ette.
9/11 anonim válasza:
Csakis hidegen,semmi baja nem lesz tőle.
10/11 anonim válasza:
11 hós. Kiveszem a hűtőből, és adom neki. Még soha nem lett baja tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!