Mennyi tejterméket (kivéve tej) kaphat egy 7 hónapos baba? 6 hósan kezdtük a joghurtot és nagyon szereti, de max. Mennyit kaphat 1 nap? És húst kaphat minden nap?
nekem a doki húst minden nap ajánlott, szóval azt lehet, a tejtermék bevezetése valóban korai nem is azért mondom de nekem annyira furcsa hogy az ország más pontjain más a helyes hozzátáplálás
valaki egyszer már pontot tehetne ennek a végére
amúgy én is adnám már hét hós babámnak de erre felé nem így szokás, hanem majd csak 10 hónapos kortól
Először én is furcsálltam, de kiderült, ők mindig is így szokták javasolni. 5-szörös Anya és 3-szoros nagymama a dokinéni, csak tudja és a városba ő a legjobb!
Máshol már pörköltet esznek nokedlivel ekkor babák,meg kenőmájast, nem hiszem, hogy a tejtermékeken kéne fennakadni.
Mi 7 hónaposan vezettük be a tejterméket, azóta egy héten 4-5 alkalommal eszik. Húst szintén.
Olyan nincs, hogy sem tejterméket, sem húst nem eszik egész nap.
OFF: én is utálom már ezt a hozzátáplálás körüli mizériát. Főleg most, hogy elkezdtem játszótérre járni, kapom a "felelőtlen anya vagy" megjegyzéseket.
Enyém is a héten lesz 9 hónapos.
7 hónaposan bevezettem nála a sajtot, túrót, majd kb. 1 hónapja a natúr joghurtot, kefírt is. Ma tízóraira is natúr joghurtot vágott be egy dobozzal.
Szerintem adhatsz minden nap, továbbá húst is! Én legalábbis adok minden nap, vacsorára is! Mondjuk mi "húsos" család vagyunk. De ahogy látom, a kislányom is igényli.
Attól, mert valaki x-szeres anyuka meg nagymama, még nem biztos, hogy szakmailag is kellően képzett, ebben a témában legalábbis. De nem kötözködöm.
Húst kaphat minden nap, de szerintem egyelőre csak a soványabbakat.
Én tejterméket még bőven nem adtam volna neki, de ha már eszi, akkor is max. 1x egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!