Fogyás terén vettetek észre változást magatokon mikor a kisbabátok aktívabban elkezdett járkálni, szaladni stb? Főleg olyanokra lennék kíváncsi akik szülés után olyan 90-100 kg voltak.
nos én 80 kg kezdtem a terhességem, 96-al szültem és 87 kg-al jöttem ki. viszont nem szoptattam egy napig sem, s a vérzésem azóta sem igazán állt vissza rendszeressé.
voltam nemrég orvoshoz de azt mondta semmi sincs, a hízás okozza mivel azóta vagy 5 kg ismét feljött bár nem tudom akkor miért.
Mondjuk én tudatosan fogyózom a fiam 2 hónapos kora óta, eddig kb. 37 kg-ot fogytam, így nehéz belőni!
De nálunk az is hozzájárul a fogyáshoz, hogy nem igazán tudok normálisan ebédelni!:)
Mi minden nap hárman ebédelünk együtt. A férjem, a fiam és én. Na hát én egy ebéd alatt min. 4-5-ször felkelek!:)
Mert vagy meg kell törölni a száját, vagy inni kér, vagy szimplán kiveri a kezemből a kaját. Van,hogy az utolsó falatokat már inkább odaadom a férjemnek, mert már nincs étvágyam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!