Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! 3800ért új sütifaló...

Anyukák! 3800ért új sütifaló teljesen jó ár nem? Szerintetek húsvétra nem "luxus"?

Figyelt kérdés
Áprilisba lesz a babám 1 éves,de sajnos nincs sok játéka. :( Szülinapjára tanuló kutyust kapna.
2013. márc. 10. 12:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igazad van,köszönöm! :) Még annyit kérdeznék,hogy játékwebshopból nem gázos rendelni? utánvétellel kapnánk. Köszi :)
2013. márc. 10. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Én speciel semmit nem veszek neki húsvétra. Sosem értettem minek is kellene ajándék erre az ünnepre, megy locsolkodi kap tojást, örül ő annak is nagyon. Vagy a kertbe dugunk el kistojásokat, azt kell megkeresnie, nincs is nagyobb öröm ennél.

DE a sütöfaló ennyiért elég jóvétel, én biztos megvenném ha nem lenne a fiamnak. 1 évesen még nem fog vele játszani, de később biztos, hogy nagyon fogja szeretni, szerintem vedd meg:-)

2013. márc. 10. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is husvétkor csoki tojások vanak,illetve tojásvadászat,ez is elėg nekik.ajándék nincs.
2013. márc. 10. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
A húsvéti ajándékozás egyes tájegységeken szokás, máshol nem. Anyósoméknál (Zala megye) pl. alap, hogy húsvétra ajándékot vesznek, mert arrafelé szokás, anyósom már kislánykorában is kapott nagyobb ajándékot ilyenkor (igaz, ő főleg ruhát). Én borsodi születésű vagyok, és nálunk hírből sem volt ismeretes az ilyesmi, kaptunk csokit, oszt' kész.
2013. márc. 10. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Megèri ennyièrt tegnap nèztük a tescoban 9000 ft körül van.Mi is fogunk majd venni de mèg pocaklakó a baba:)
2013. márc. 11. 09:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem,holnap megkapjuk,köszi mindenkinek. :)
2013. márc. 11. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:
19%

Lehet én vagyok a helikopter, már már teljesen mindegy, mert elmúlt, de 3800 forint az hol túl sok pénz ahhoz, hogy csak úgy kapja? Nem akarok megbántani senkit de most komolyan.. Én nem értem. Igaz én is úgy nőttem fel, hogy bár nem eltátottam a számat, és mindent kaptam, de azért ha valami kellett, vagy jó áron volt, vagy csak úgy voltak vele, hogy örülni fogok, akkor megvették nem kellett kivárni, hogy szülinap meg karácsony. Nem túlzás azért ez, hogy lófäszt se kap a gyerek csak évente 3-4 alkalommal? (karácsony, szülinap, névnap meg nálatok húsvét)

9000 ezres sütifalóval, ha amúgy is akarunk 3800-ért én úgy lettem volna, hogy úristen ide nekem most azonnal ilyen áron, nem még gondolkodok, hogy nem-e luxus ajándék ez húsvétra..

2013. ápr. 14. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!