Anyukák! 3800ért új sütifaló teljesen jó ár nem? Szerintetek húsvétra nem "luxus"?
igen, jó ára van
én barátnőméktől kaptam, mert az ő kislánya már 'kinőtte'.
szülőbarát hangja van, és sokáig tud majd vele játszani.
Ha meg tudod venni, nem jelent anyagi megterhelést, akkor az nem luxus, bármiről is van szó.
Az ára jó. Nekünk van, tényleg jó a hang, a dallam, nem hullik tőle a hajad fél óra múlva :)
Persze, miért ne?
Mi sem veszünk meg minden horror áru vackot, de kis apróságokat megveszünk, ha tetszik neki.
utolsó,én ís így gondolom,mint te,de anyosek meggyőzték,náluk hagyomány..nálunk nem..Viszont nálunk a nevnapozasnak van hagyománya,náluk nem..Így a kislányunk jól járt,mert mindkét szokast megtartjuk:-D
Kedves kérdező,a sutifalo jó áron van,de egyet légyszi felejts el,a saját magad és a gyereked érdekében is..Másokhoz hasonlítani,mérni magad/magatokat.külön csalad vagytok,magatok alakitsatok ki szokásokat,úgy,ahogy nektek jó,ne azért,mert mások is úgy csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!