Mit kell tudnia közel 8 hónapos babámnak?
tapasztalatok, játék kedv, gagyarászás, szavai esetleg, mennyire aktív, jó kedvű e...azokra vagyok kíváncsi aki le tudja nekem írni, hogy az ő babája mikre képes vagy mikre volt képes :)
köszi
5.-én volt 8 hónapos a kisfiam.1 hónapja mászik,önállóan kiül/ül.4 napja felállt a kiságyban azóta nincs egy nyugodt éjszakánk,mert állandóan húzza fel magát.nagyon jókedvű,kiegyensúlyozott.Szót még nem nagyon mond,ha meglátja a macskát azt mondja cic.gagyarászás megy ezerrel:mamamama,gagygagygagy stb.
De hivatalosan kúsznia kell tudni egy 8 hónapos babának.9 hónaposan mászni,10 hónaposan feltérdelni,és az azt követő hónapokban felállni.
Fiam 8 hónaposan,mászott,ült,állt,kapaszkodva lépegetett.Foga egy szál se volt,most sincs még:D (9hónapos)
Sokat beszélgetett akkor is,de most még többet.1 szót tudott akkor,ami igazából számomra nem annyira értelmes szó,az ejte,a macskának.De nem sűrűn mondta.Nagyon aktiv és nagyon akaratos.8 hónapos kortól volt egy enyhébb szepa,majdnem 9 hónapos koráig tartott.De szerintem a 'Mit kell tudnia' kérdéshez is válaszolván,forogni és kúszni 'kell' tudnia 8 hónaposan:)
7 hónapos an állt fel elöször azóta is állá és lépeget most 8 hós 2 hete tanult meg ülni rendesen gagyog magátol elkezd nevetni csak spontán gagyarászik
pápá bbaba te ezeke mennek állandóan azt keresi hol tud felállni tapsolni nem akar viszont ha áll és mondom neki hogy tánci tánci akkor ugrál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!