Voltatok már pénzszűkében, de mégis otthon maradtál a babáddal 3 évig?
hű,bocsi a kérdésért.....csak nem 1 anyukát ismerek aki otthon volt 3 évig,és úgy gondolja jól tette,mert tanul a gyerek otthon is-jár közösségbe...
bocsika,nem gondoltam,hogy ilyen nagy vizet kavarok fel:S
Én már a kezdetektől úgy gondoltam, hogy csak 2 éves koráig leszek itthon vele.
Most 14 hónapos lesz, és már most látom rajta, hogy neki se tenne jót, ha még 2 évig itthon lennénk. Nagyon igényli a társaságot, nem köti már le, ha napokon keresztül csak ketten vagyunk.
Másrészről anyagilag se engedhetjük meg magunknak, hogy én csak a GYES-t kapjam. Most a max. GYED-et kapom, de még emellett is okoskodok, hogy havonta egy kicsivel több legyen. Ha pedig beütne valami, akkor mindenképpen mennék dolgozni, amilyen gyorsan csak tudok.
Kislányom 2011 májusi, és csak 2014. szeptemberben megy majd oviba, addig itthon leszek vele. Akkor már majdnem 3,5 éves lesz, de valahol muszáj így csinálnunk.
Nem igazán vet fel a pénz, bár azt sem mondhatnám, hogy rosszul élünk. Viszont a gyerek nagyon beteges így is, hogy csak a tesó jár oviba. Asztmás és kruppos is egyben, fullad befelé és kifelé is. A munkahelyem nem tolerálná, hogy 1 hét munka, 2-3 hét szabadság/táppénz/miegyéb.
Nem.
Pénzszűke nélkül mentem vissza 6 órába dolgozni amikor 1 éves lett (melóhelynek van bölcsije,napközben egyszer szoptatni is lementem),majd 2 éves korától 8 órában dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!