Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok már pénzszűkében, de...

Voltatok már pénzszűkében, de mégis otthon maradtál a babáddal 3 évig?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 13:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%
Mikor a kicsi lányom 14 hónapos lett , ment a bölcsibe. Sajnos apuka már egy ideje munkanélküli volt, igy kénytelen voltam menni. Sehogy se tudtuk volna megoldani az itthon maradást. Hitelt fizetni kellett és a max.gyed dupláját keresem. Nem bántam meg, imádja a közösséget és imádta a bölcsit,még hétvégén is menni akart.
2013. márc. 8. 13:54
 12/30 anonim ***** válasza:
Dehogy nem, én is így gondolom. Csak gondoltam, érdeklődöm egy picit, hogy ez, hogy is megy.
2013. márc. 8. 13:55
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
nagyon KÁROS???? Azért ilyet ne állítsunk már...hogy nagyon káros...elhiszem hogy vannak gyerekek akiket nem lehet otthon lekötni de azért nem hinném hogy károsodna az a gyerek aki 3 éves korától kerül közösségbe.
2013. márc. 8. 13:55
 14/30 A kérdező kommentje:

hű,bocsi a kérdésért.....csak nem 1 anyukát ismerek aki otthon volt 3 évig,és úgy gondolja jól tette,mert tanul a gyerek otthon is-jár közösségbe...

bocsika,nem gondoltam,hogy ilyen nagy vizet kavarok fel:S

2013. márc. 8. 13:59
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
Persze, attól még lehet közösségbe járni, akár jól is elsülhet, mert mondjuk több figyelem jut rá, stb.
2013. márc. 8. 14:00
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

Én már a kezdetektől úgy gondoltam, hogy csak 2 éves koráig leszek itthon vele.

Most 14 hónapos lesz, és már most látom rajta, hogy neki se tenne jót, ha még 2 évig itthon lennénk. Nagyon igényli a társaságot, nem köti már le, ha napokon keresztül csak ketten vagyunk.

Másrészről anyagilag se engedhetjük meg magunknak, hogy én csak a GYES-t kapjam. Most a max. GYED-et kapom, de még emellett is okoskodok, hogy havonta egy kicsivel több legyen. Ha pedig beütne valami, akkor mindenképpen mennék dolgozni, amilyen gyorsan csak tudok.

2013. márc. 8. 14:01
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Nincs baj a kérdéssel és nincs azzal baj aki ilyen olyan okkal viszi hamarabb (mert muszáj vagy mert úgy látja jónak vagy unatkozik a gyerek otthon) csak azért ne essünk a másik végletbe szerintem hogy lassan az lesz ciki ha nem megy bölcsibe mielőbb...
2013. márc. 8. 14:05
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Kislányom 2011 májusi, és csak 2014. szeptemberben megy majd oviba, addig itthon leszek vele. Akkor már majdnem 3,5 éves lesz, de valahol muszáj így csinálnunk.

Nem igazán vet fel a pénz, bár azt sem mondhatnám, hogy rosszul élünk. Viszont a gyerek nagyon beteges így is, hogy csak a tesó jár oviba. Asztmás és kruppos is egyben, fullad befelé és kifelé is. A munkahelyem nem tolerálná, hogy 1 hét munka, 2-3 hét szabadság/táppénz/miegyéb.

2013. márc. 8. 14:08
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Pénzszűke nélkül mentem vissza 6 órába dolgozni amikor 1 éves lett (melóhelynek van bölcsije,napközben egyszer szoptatni is lementem),majd 2 éves korától 8 órában dolgozom.

2013. márc. 8. 14:08
 20/30 anonim ***** válasza:
72%
szerencsés vagy, hogy ilyen ideális a munkahelyed ebben a tekintetben
2013. márc. 8. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!