Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki használ sarokvédőt a...

Ki használ sarokvédőt a butorok sarkainál?

Figyelt kérdés
A tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy mennyire könnyen tudja leszedni a gyerek és hogy kinek melyik típus vált be. Nálunk a bútorok sarkai egyáltalán nem vagy csak nagyon kicsit állnak ki, az asztalnál például egy síkban van a sarok az asztal lábával. Néztük az ikeásat, az pl. ide nem jó. Érdemes egyáltalán venni? Nagyon féltem a lányomat, mert most kezdett el menni egyedül és teper, egy pillanat és már rossz helyen van.
2009. szept. 13. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, mi ikeásat vettünk, nagyon szuperül felragadt, nem tudja leszedni. Az a kérdés, én le tudom-e majd szedni a bútor sérülése nélkül, de az még messzebb van :S

Egyébként, ha olyan az asztalotok, mint amire gondolok, akkor arra is fel tudjátok ragasztani, legalább is nálunk a tv-szekrény lehet hasonló, ennek csak a felső lapjára ragasztottam, mert ugye ennél sincs egy konkrét lap, ahová alulra-felülre lehetne ragasztani. Jaj, remélem érted. A lényeg, hogy ha van egy derékszögű sarok, akkor oda felmegy az ikeás. Nem olyan puha, de mégis jobb, mintha a sarokba ütné a fejét! A komód fiókjaira is ragasztottam. Biztos, ami biztos! :)

2009. szept. 13. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen asztalunk van, tehát ilyen a sarka. :) Köszönöm a válaszod, én is az ikeáson gondolkodtam, de a katalógusukban teljesen másképp van felrakva, úgy én nem tudnám erre az asztalra feltenni, ezért is kérdeztem. :) Köszönöm a válaszod!

2009. szept. 13. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ikeás kép csalóka, tényleg fel tudod tenni erre az asztalra is. Csak azt mutatja, hogy elvileg alulra-felülre is teheted, de maga a sarokvédő nem egyben van, csak felülre is lehet tenni. Nekünk is ikeás van és mi is fel tudtuk rakni úgy, hogy csak a csücsök tetején van. Ha megnézed az áruházban élőben akkor látni fogod. Nálunk bevált, eddig nem tudta leszedni a lányom. Én majd arra leszek kiváncsi, hogy hagy-e nyomot a sötét asztalon...
2009. szept. 13. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez az! (első vagyok)

Megnéztem egyébként a honlapon a sarokvédőt, ezt írják róla "Ha a sarokvédőket eltávolítod, a ragasztás nyomai látszódhatnak". áááá! Na mindegy, lényeg az ép fejecske :)

De tuti felmegy az asztalotokra ha mégis e mellett döntesz! És köszi a képet :)

2009. szept. 13. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm Nektek! Azt hiszem, ezt próbáljuk meg, mert többről is hallottam, hogy simán leszedik a gyerkőcök. :) De addig is tegnap átrendeztük a nappalit, az asztalt eltoltuk, így most jelenleg nem nagyon tudja megközelíteni. :) De azért beszerezzük a sarokvédőket.
2009. szept. 14. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!