Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Muszáj kegyetlennek lenni?...

Muszáj kegyetlennek lenni? Nincs más megoldás?

Figyelt kérdés
Kicsi fiam 9 hós túl egy komoly műtéten.Sírós,rosszul alszik.A szomszédom lánya elmúlt egy éves.A minap azt mondta nekem ha az ő fia lenne tenne róla,hogy átaludja az éjszakát.Megkérdeztem hogyan? hagyná sírni az ágyban biztos nem venné ki.Miért ne kipróbáltam napközben.Ő a kiságyban ordított,sírt én a konyhában.5percig sem bírtam bementem hozzá szegénykém hatalmas krokodil könnyeket ejtett borzasztó volt mintha kést döftek volna a szívembe kivettem az ágyból és nem győztem bocsánatot kérni megígértem neki többet ilyet nem teszek ha kell 20éves koráig felkelek hozzá éjszaka,de többet nem leszek ilyen kegyetlen.Hogyan tudja a szomszédom ezt ennyire könnyen venni??Jah azt is mondta ha sír vagy nyügös látja én akkor is felveszem amit rosszul teszek,mert egy nyámnyila fiam lesz.De mit tegyek?amikor műtötték azt mondtam neki igaz nem értette de azt mondtam többet nem kell sírnia.És nekem mindig az jut eszembe elég volt akkor neki és lesz is még műtét.Legyen addig boldog.Megfogom ezt később bánni?
2013. márc. 7. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Persze, lehet katonatisztként nevelni a gyereket. Hamar megtanulja, hogy hiába sírok, anya nagyjából le sem sz...ja. Aztán majd ne csodálkozzon, ha nem tudja otthagyni az oviban, mert a gyerek rettegni fog, hogy nem mennek érte.

Pláne, ha műtötték, nagy szüksége van az anyjára, ne hagyd sírni. Én sem hagytam soha, ha betegek voltak, velük aludtam. A férjemnek sokszor nem is tetszett, de nem érdekel. És tökéletes a bizalom. A lányom elrettenve nézi, amikor a csoporttársa még középső csoportban is üvölt, és csimpaszkodik az anyjára, hogy ne hagyja ott. Többször kérdezte, hogy mi a baja az Esztinek?

Na, borítékolom, hogy őt hagyták sírni a kiságyban egyedül.

2013. márc. 7. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jól cseleketél.Érzed Te,hogy mi a jó a kisfiadnak és Neked,csak ez számít.

Jobbulást a gyermekednek!!!

Ha szabad megkérdeznem,miért műtötték?

2013. márc. 8. 11:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Koponya varrat csontosodással.
2013. márc. 8. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!