Meddig adtál babádra drágább, márkás pelenkát és mikor váltottatok olcsóbbra?
Én elég sokfélét kipróbáltam. Az első hónapok Liberó és Pampers pelussal mentek el, aztán végül kipróbáltunk Tescosat, DM saját márkásat és ami a kedvencem volt a Háppy Bella. (ezt Auchanban lehet kapni).
Most Pampers Sleep and playünk és DM saját márkás van 4-es, de csak azért, mert a Pampers 2500 ft ezen fajtája asszem 50 db, a DM-es pedig 1200 (28 db).
Sajnos bababolt nincs a közelünkben így maradtak ezek a megoldások.
De mindegyikkel nagyon meg voltam elégedve!
Mi 2 hós koráig pampers premium caret használtunk csak, majd elkezdtünk próbálgatni olcsóbbakat.
Ami bejött, az a happy bella (akciósan 2000-2200)és a lidl-s saját terméke.(szintén 2200körül van).
Most kaptunk pampers sleep and őlayt, azt használjuk napközbenre, imádom, fini az illata :) Az nem tudom, mennyi...
Én még nem váltottam, de szintén tervezem, az én lánykám is most lesz 1 éves :)
Pampers Active Babyt használunk egyébként, és szerintem ez a legjobb, ez vált be nálunk egyedül. A Dada pelusait annyian dicsérik, és azt mondják, hogy hasonlít a Pampershez, mind minőségben mind design-ra, így én ezt fogom nappalra... Egyetlen problémám, hogy eddig egyetlen helyet sem találtam a 13. került környékén, ahol kapható lenne, ha meg át kell szelnem érte a várost autóval, akkor ugyanott tartok, mintha a Pamperst venném.... :(
4 hónapos koráig volt Pampers, utána más olcsóbb, mindig amit épp meg tudtam venni (pl. Lidl-s, Rossmannos).
Nem értem miért dicsérik sokan a háppy bella-t, nekünk az volt a legeslegrosszabb, a székletet semennyire sem szívta be, ott folydogált a pelus tetején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!