A lányom már ekkor ült, mászásból kiült, és a kezével még támasztotta megát. (mielőtt jönne valaki,hogy ültetve volt:):):)
Utálta amózest,mert nem látott ki belőle, de most 6 hónaposan is csak kicsit van megemelve neki a háttámla, nem teljesen ülősre. ÉS ami nálunk bevált,hogy felém van fordítva, ha előre nézett, az sem tetszett neki
2013. márc. 1. 13:48
2/8 anonim válasza:
Elsö lányom márciusban volt 6 hós, ekkor már utálta a mózest, ezért fektetve bele raktam a sportrészbe. 8 hósan tudott felülni onnantól ültettem.
második lányom nekem is ül már most 8 hós, de még simán el van a mózesben. talán azért mert jól bebugyolálom, és helye sincs forgásra, általában ha álmos akkor indulunk, de ha nem is alszik el, is lehúzom a mózes tetejét és nézeget kifele. Ha valaha jó idö lesz akkor sportrészbe teszem, már ülni is ülhetne benne, de nálunk még minuszok is vannak, így marad még a mózes.
teljesen gyerek és idöjárás változó is.
2013. márc. 1. 13:53
3/8 anonim válasza:
Tönkrement a mózeses kocsink, és vettem egy sportot, ami három kerekű, de teljesen vízszintesig le lehet dönteni, szóval egyrement... kb 5 hónapos volt.
2013. márc. 1. 13:57
4/8 anonim válasza:
Lányom augusztusi, április-májusban tanult meg ülni. Akkor már az idő is jó volt és nem kellett agyon takargatnom, az amúgy sem tágas sportkocsiban, azóta azt használtuk. Bár télen leginkább semmit, mert vagy nem nagyon mentünk ki, vagy saját lábán illetve autóval. Én üzletekbe nem vittem be a sportkocsit sem, kényelmetlen volt vele közlekedni.
2013. márc. 1. 13:58
5/8 anonim válasza:
kb 5-6 hóig hazsnáltuk a mózest, utána a hordozóba raktam, aztán 8-9 hónaposan raktam át sportba, 7,5 hónaposan ült egyedül.
2013. márc. 1. 14:10
6/8 anonim válasza:
6 hónapos volt a lányom, amikor vettünk neki sportkocsit. Ő már nagyon utálta a mózest, nem is nagyon fért el benne. Nekem is könnyebb volt a kisebb kocsival nyáron közlekedni, viszont télre tökéletes volt a nagy. Most télen szerettük volna még sporttá átalakítva használni, csak közben valakinek nagyon megtetszett, és ellopta:(
2013. márc. 1. 14:15
7/8 anonim válasza:
7,5hosan csereltem le sporta, de teljesen dontve volt, amig 8,5hosan megtanult ulni, ugyanis 3 masodperc alatt megfordult hasra es 180fokot, felkapaszkodott, es lesett kifele, ekkor mar tudott allni, maszni. Muszaj volt lekotnom, kolonben veszelyes lett volna szamara a kocsi, es mozesben nekem nem volt szíj
2013. márc. 1. 14:16
8/8 anonim válasza:
Szia!
A kisfiamnál 5,5 hónaposan. Még jó lett volna neki, de jött a jó idő, és elkezdte dobálni magát benne. A sportrészben jól elvolt. Be lehetett kötni, és épphogy döntöttem is neki.
A lányomat pont ma vittem ki a sportrészben, ő 6,5 hónapos. Már ő is nézelődik, a sportból jobban kilát. Meg volt lepődve a váltástól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!