Ikreim lesznek!! Ikresektol kerdeznek, ki meddig " huzta". Mennyit hizott stb. Mit lehet tenni a koraszules megelozese erdekeben? Babakocsibol, hasznalt vagy inkabb ujat?
Szio!
Én 38. hétre császárral szültem őket :-) muszáj volt, mert már nem fértek a hasamban,, de az orvosom mondta hogy kihordtam volna őket végig,, én nagyon jól éreztem magamat egész terhesség alatt! Semmi gond nem volt,, és összesen 9 kg szedtem fel,, és 2.5 kg- val szültem őket :-))
Gratulálok! :-)
Én a 38. héten szültem meg a babáimat, 29kg-ot híztam( a végén már nagyon vizes volt a lábam). Minden a legnagyobb rendben volt az egész terhesség alatt. Beindult a szülés magától, a babák is be voltak fordulva, de az egyiknek a szíve nem bírta, a nagyobb fájásoknál extrázott, ezért azonnal megcsászároztak. 2900g,52cm és 3200g,54cm -rel születtek. Mi használtan vettünk babakocsit. Voltak hozzá mózeskosarak és később át lehetett alakítani sportkocsivá. Nagyon olcsón, 30.000 Ft- ért vettük egészen jó állapotban, mindent ki tudtam mosni rajta.
Juhu:) csajok, akkor drukkoljatok, hogy mi is sokaig huzzuk:)!!!
Babakocsibol, mi a peg prego duette- t neztuk ki( egy vagyon, a hordozokkal egyutt...es valszeg mozeskosar is kelleni fog, mivel teli babak lesznek...arrol nem is beszelve, hogy egy MONSTRUM!!! ) 20 kg!!! Eselyem nincs megemelni(52 kg- val kezdtem a terhesseget, es 160 magas vagyok...) egymas melletibol lenne konnyebb valtozat, az sem lenne olcsobb , de ezzel meg az ajton nem ferunk be:S... Egyszeruen egyenlore tanacstalan vagyok, eddig egy olyan sincs, ami minden szempontbol megfelelne( nyilvan nem is lesz mivel iker babakocsikrol van szo:))
Hasznaltan talaltunk egy ismeroson keresztul 110 ezerert, ebben benne vannak a hordozok, es a mozesek is, DE nyilvan nem uj...szakadt itt- ott...sporolnak 100 ezret rajta, DE....most azon fiolzom, hogy meg talan nem kene fejest ugrani egy ilyen vasarba (21. Hetnel tartunk, egyszoval raerunk), nem is tuti a jargany, es ha ujat vennenk, mi is tovabb tudnank passzolni, es ugyan ott lennenk anyagilag....szerintetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!