Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikreim lesznek!! Ikresektol...

Ikreim lesznek!! Ikresektol kerdeznek, ki meddig " huzta". Mennyit hizott stb. Mit lehet tenni a koraszules megelozese erdekeben? Babakocsibol, hasznalt vagy inkabb ujat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagynéném a betöltött 40. héten szült 2,9 és 3 kg-os, 50 cm-es ikreket. A világon semmi gond nem volt, 12 kilót hízott. :) Kicsit többet pihent, de volt egy 1 évese, így nem feküdt egész nap.
2012. ápr. 17. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szio!

Én 38. hétre császárral szültem őket :-) muszáj volt, mert már nem fértek a hasamban,, de az orvosom mondta hogy kihordtam volna őket végig,, én nagyon jól éreztem magamat egész terhesség alatt! Semmi gond nem volt,, és összesen 9 kg szedtem fel,, és 2.5 kg- val szültem őket :-))

2012. ápr. 17. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos én csak a 31. hétig húztam, de állítólag az átlagnál kisebb a méhem, így várható volt, hogy nem lesz helyük a fiúknak. Hízni összesen 10 kilót híztam. A koraszülés elkerülése végett nagyon sokat kell pihenni, én ezt sajnos nem mindig tudtam betartani és a keményedéseket is komolyan kell venni. Én hiába panaszkodtam a dokinak, mindig azt mondta, hogy ez ikerterhességnél természetes. Babakocsi-ügyben mi kicsit befaragtunk: vettünk újat, de sajnos olyat, aminek a tolókarja nem átfordítható. 1 hónap múlva használtan vettünk egy ikres Bergont, ami nekünk minden szempontból tökéletes.
2012. ápr. 17. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :-)

Én a 38. héten szültem meg a babáimat, 29kg-ot híztam( a végén már nagyon vizes volt a lábam). Minden a legnagyobb rendben volt az egész terhesség alatt. Beindult a szülés magától, a babák is be voltak fordulva, de az egyiknek a szíve nem bírta, a nagyobb fájásoknál extrázott, ezért azonnal megcsászároztak. 2900g,52cm és 3200g,54cm -rel születtek. Mi használtan vettünk babakocsit. Voltak hozzá mózeskosarak és később át lehetett alakítani sportkocsivá. Nagyon olcsón, 30.000 Ft- ért vettük egészen jó állapotban, mindent ki tudtam mosni rajta.

2012. ápr. 17. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Juhu:) csajok, akkor drukkoljatok, hogy mi is sokaig huzzuk:)!!!

Babakocsibol, mi a peg prego duette- t neztuk ki( egy vagyon, a hordozokkal egyutt...es valszeg mozeskosar is kelleni fog, mivel teli babak lesznek...arrol nem is beszelve, hogy egy MONSTRUM!!! ) 20 kg!!! Eselyem nincs megemelni(52 kg- val kezdtem a terhesseget, es 160 magas vagyok...) egymas melletibol lenne konnyebb valtozat, az sem lenne olcsobb , de ezzel meg az ajton nem ferunk be:S... Egyszeruen egyenlore tanacstalan vagyok, eddig egy olyan sincs, ami minden szempontbol megfelelne( nyilvan nem is lesz mivel iker babakocsikrol van szo:))

Hasznaltan talaltunk egy ismeroson keresztul 110 ezerert, ebben benne vannak a hordozok, es a mozesek is, DE nyilvan nem uj...szakadt itt- ott...sporolnak 100 ezret rajta, DE....most azon fiolzom, hogy meg talan nem kene fejest ugrani egy ilyen vasarba (21. Hetnel tartunk, egyszoval raerunk), nem is tuti a jargany, es ha ujat vennenk, mi is tovabb tudnank passzolni, es ugyan ott lennenk anyagilag....szerintetek???

2012. ápr. 18. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű az ikerbabakocsi vásárlás. Az biztos, hogy mindegyik nagy és nehéz amikhez mindenféle van( mózeskosár, sport ülések). Én vettem később egy esernyős sportkocsit is, na az nagyon jó! Lehet belőle olyat is venni, amit vízszintesig lehet dönteni, már a legelejétől használható. Télen zsák kell hozzá. Bolygós kerekekkel, könnyen irányítható, kicsire összecsukható és elég könnyű.
2012. ápr. 18. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!