Hogyan tudnám átszoktatni a babakocsiból a kiságyba?
Befér a szobájába a babakocsi?
Esetleg először altasd ott őt babkocsiban, legyen valami rituálé az altatáshoz (nálunk pl. az hogy lehúzom picit a redőnyt, és elmondom neki többször is, hogy most csicsikálsz egyet).
Amúgy ha sír...hát ne vessetek meg, de én volt, hogy hagytam sírni, és pár nap alatt megszokta a változást. Persze üvölteni nem hagytam, de ha csak pityergett, akkor bementem megsimogattam, és szó nélkül kijöttem. Hamar megszokta és tök ügyesen elalszik magától a saját szobájában, a saját kiságyában, bármikor.
4 hós, most kezdenek el kialakulni a szokások, még jókor vagy hogy leszoktasd vagy rászoktasd valamire.
az ogy sír nem nagy baj, persze ne enged üvölteni. a legjobb módja, ha nem tezsed le röktön ha álmos vársz vele amíg szinte már teljesen koki, akkor teszed le, és vagy egyböl elalszik vagy hamar. nálunk sokáig csak kézben akart aludni, de ott is csak fogtam és ültem vele.
persze a szokások minden nap változnak még, így lehet egyszer elalszik ágyban másnap csak kézben vagy babakocsiban. eröltesd az ágyban alvást.
nekem csak akkor van babakocisban mikor sétálni megyünk, így ott is tud aludni és az ágyában is.
persze hogy nem mindig könnyü, van hogy egyáltalán nem akar aludni pedig tiszta zizi már.
Ma délután egész ügyesen elaludt a kiságyban, de "csak" 1 óra hosszát aludt. Ezt azért keveslem, mert a babakocsiban szokott 3-4 órát is aludni. Fog változni ez is majd idővel? Mármint az alvás hossza?
Köszi a segítő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!