Mikor volt gyermeketeknek először 38 fokos láza? Hogy viselte/viselted? Meddig tartott?
Ha egy gyerek lázas, az biztos, hogy minimum 38 fokos, merthogy az alatt hőemelkedésnek hívják.
Mindkét gyerekem 1 éves kora körül lázasodott be először, de nem kispályáztak, mindjárt 39 fok felettivel kezdték. A nagyobbiknál még első alkalommal bepánikoltam (szerencsére a gyerekorvosunk megnyugtatott), a második alkalommal már szinte rutinosnak éreztem magam. :)
A négy hónapos oltás után lázasodtak be először a fiaim, több is volt, mint 38. Aludtak, én észleltem, hogy olyan forróak, mint a kályha. Kúp ment a popsiba, itatás, és ennyi.
Ha 39 fölött van a lázuk, akkor fürdetni is szoktam őket.
Az egyikük az első oltás után lázasodott be.
Bágyadt volt.
A második oltás után meg a másik lázasodott be.
Neki a bőre is szürkés lett.
Betegségtől 13 hónaposan lázasodtak be előszőr, de csak estére, és azon kívűl, hogy forró volt a testük, más jel nem volt, a viselkedésükről meg nem mondtam volna, hogy lázasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!