5.5 hónapos a fiam de még mindig nem fordult át. Hogyan tudnék segíteni neki?
Volt nálunk a védőnő,megnezte és mondta simán átfordulna már csak nem akár( lusta)
Minden mozdulat megvan hozzá
Néztem youtubeon videokat szoktam vele gyakorolni olyankor átfordul de egyedül nem.
Ez nagyon nagy baj?
60 cm a fiam és 6800 gramm
Ti 5-6 hónapos babátok miket csinál?
Egyáltalán nincs még elkésve valóban :)
Ezt is nézted? Én ezalapján mutattam meg a lányomnak, hogy kell, másnap már maga csinálta :)
Szia
állitolag a fiuk lustábbak a lányok mozgékonyabbak..
Kislányom 2 honaposan egyik oldalrol a másikra 3 honaposan oda vissza forgott....6 honaposan felült egyedül..
Minden baba más ne aggodj de a fiuk tényleg lustibbak!
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Én is azt a videót néztem és pont úgy próbáltam rávezetni.
valamikor sikerült valamikor nem.
De segítség nélkül egyáltalán nem fordul át csak ha a lábát "lefogom"
Kisfiam ma fél éves és ő sem fordul még át. Tegnap voltunk a védőnőnél fél éves státuszon, azt mondta, hogy nem baj, majd fordul.
Hasáról hátára már néha fordult, de szerintem csak véletlenül, de hátáról hasára nem, pedig épp csak egy pici hiányzik, hogy átbillenjen úgy kitekeri magát. Én nem sürgetem, majd átfordul, akkor viszont le sem lehet majd állítani.
Én is hallottam, hogy a fiúk lustábbak, az ismerősök lányai már mind forogtak, kúsztak, négykézláb álltak ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!