Az én lányom 3hónapos korába fordult hátról hasra.rendszeresen 3,5hónapos kora óta.ő viszont hasról nem nagyon akar hátra.néha néha.egyébként 4,5hónapos.nincs elkésve a babád merz 6hónapos korukra KELL forogniuk
2013. febr. 28. 21:39
2/9 anonim válasza:
Fiam:
Hátról hasra 3 hónapos kora óta
Hasról hátra 4,5 hónapos kora óta
Lányomnál nem emlékszem, de ő később az biztosan
2013. febr. 28. 21:41
3/9 anonim válasza:
Fiam: hasról hátra: 4,5hó
hátról hasra: 6 hó
2013. febr. 28. 21:50
4/9 anonim válasza:
hátról hasra 6,5 hónaposan
2013. febr. 28. 21:52
5/9 anonim válasza:
Az en lanyom 6 hósan fordult at hasrol hatra eloszor. Vissza 2 hetre ra. Nyugi, boven raer meg :)
2013. febr. 28. 21:56
6/9 anonim válasza:
4 hónaposan.Most 5 hónapos de még hasról hátra nem fordult.
2013. febr. 28. 22:22
7/9 anonim válasza:
2 napja fordult meg a hátáról a hasára többször is egymás után a kisfiam.16.-án volt 4 hónapos. Viszont hasról hátra is egyszer ,de szerintem csak véletlenül.Nem hiszem ,hogy elvannak késve. Mindegyik gyerek a saját ütemében fejlődik. Ha 6-7 hónaposan nem csinálja akkor érdemes említeni az orvosnak,de talán a fél éves látogatáson rá is kérdez a doki.
2013. febr. 28. 22:36
8/9 anonim válasza:
mi is azt hittük,h már baj van,mert erősen közeledett a 6. hónap és még semmi,aztán persze 2 nappal előtte megtörtént a hasról-hátra,a másikat még most se sűrűn műveli pedig már 10 hónapos,elvittük gyógytornászhoz is,de feleslegesen,mert szerinte sincs semmi baja,csak nem szereti azt csinálni..ne aggódj!
2013. márc. 1. 01:02
9/9 anonim válasza:
Ha már hasról hátra forog és oldalra is, akkor ne aggódj! Majd fordul hasra is, egyáltalán nincs elkésve. Ebben a korban óriási különbségek vannak a babák közt, ami teljesen normális. Minden kicsi a saját ütemében fejődik, de 2-3 éves korukra "összeérnek", addigra már nem lesz köztük nagy különbség. Az unokatesóm babája 6 hónapos múlt, csak oldalra forog. Az én lányom már 2 hónaposan forgott hasról hátra és vissza, 4 hónaposan kúszott, 5 hónaposan mászott. Most 11 hónapos, de még nem jár önállóan, csak kézen fogva. Tehát az ő fejődése is lelassult, nem olyan ütemben folytatódik, ahogyan indult.
Ha mégis izgulsz, hogy nincs-e elkésve a babád, vidd el gyógytornászhoz, hogy megnyugtasd magadat! Szerintem minden rendben van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!