Hany honapos kortol fog meg a baba tudatosan dolgokat, csorgoket, jatekokat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 22:47
1/7 anonim válasza:
Szia! Kislányom 3 hónapos volt kb., amikor először megtartotta a kezében a csörgőt, de akkor még nem rázta, csak rövid ideig megtartotta. Azóta 7 hónapos és mindig van valami a kis kezében :) Mindent megragad!
2/7 anonim válasza:
én is ezt akartam írni, hogy kb 3hónaposan
3/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! kislanyom egy hettel mult 3 honapos de szinte semmi nem erdekli meg :( az ujjam megfogja, de azt mar az elso naptol. Ezert gondoltam,hogy rakerdezek, mert probalok vele jatszani de nem erdekli tenyleg semmi. Remelem ez nem baj es lassan elkezd erdeklodni :S
2013. márc. 7. 01:38
4/7 anonim válasza:
Igazán tudatosan és ügyesen 4hónap körül fog meg mindent.Lányom akkor kezdte.Megfogta,egyik kezéből a másikba tette.Elkezdte hogy ha etetem simogatja a kezem (cumicüvegből eszik) vagy ha közel hajolok,megfogja az arcom.5hónapos múlt
5/7 anonim válasza:
Megfogni, úgy,hogy a kezébe adtam a csörgőt, kb. 2-3 hónap között csinálta!
De nyúlni valamiért 4 hónaposan!
6/7 anonim válasza:
szia, az én kislányom 3 hósan a csörgőt tarotta meg a kezében, de csak pár másodpercig. 13-án lesz 4 hós és most már nyúlkál a játékok után, de még mindig nem olyan biztos a kézmozgása, de már kiszemeli és nyúl érte, nyugi egyik baba sem egyforma, mindennek eljön az ideje :D
7/7 frászkarikaborsó válasza:
nekünk is így volt, ha a kezébe adtam akkor már 3 hósan megfogott dolgokat, de olyan 4 hós kora körül kezdett el nyúlni is értük, először csak hanyatt fekve ha elé tartottam akkor két kézzel összefogta az adott dolgot és a szájába akarta rakni, aztán utána már hason is nyúlkált fél kézzel, vagy oldalt fekve, mostanában kezdi azt hogy ha ölben van, már akkor is nyúlkál a kezével (4 hós és 1 hetes kb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!