Miert nem fogadja el a fiam cumisuvegbol a tapszert?
2 honapos a fiam szopizik de nem eleg neki a tejem ehes meg utana.probalkozok adni neki cumisivegbol de nem fogadja el.
Ha a tejemet teszem bele a cumisuvegbe akkor sem kell neki.
Miert van ez hogy nem fogadja el?
Mar 3fele cumisuveget vettem neki
próbáld meg többször mellre tenni, még van esély, hogy meglesz a kívánt mennyiség. (én 6 hónapos koráig 4* vissza tudtam hozni a tejcsit - sokat stersszeltek)
amikor még dőlt belőlem a tejcsi, akkor a felesleget lefejtem és én is üvegből adtam oda a babámnak. nekünk a tommee tippe vált be, annak nagyon jó formája van és hasfájós babáknak is ajánlják.
ha már nem akarsz cumisüvegbe fektetni vagyonokat, akkor próbáld meg pohárból itatni
kitartás! :)))
Szia, nálunk is ez volt a helyzet, mi is próbáltunk már mindent fajta etetőcumit meg csőröspoharat meg tápszereket végül is a baby bruin cumisüveg és a Humana tápszer vált be,de sokáig pohárból kortyonként itta (ekkor már 8 hónapos volt,akkorra ment el a tejem).
Anno mi vettünk Medela szoptanít, amikor egy kis vékony csövet ragasztasz a melledre és bekapja mintha szopizna és jön neki közben a tápszer.Sajnos nálunk az se vált be. De azért belinkelem ha szeretnél róla többet megtudni:
Sokaknak segített a tej visszahozásában a kecskeruta fű, megér egy próbát!
Remélem mielőbb megoldódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!