A babák hány hetes vagy hónapos korukig rendelkeznek hosszúkás koponyával?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 14:13
1/7 anonim válasza:
sztem ez alkatfüggő, ki milyen típus. az én lányom feje pl születés után pár órával már rendes formáju volt..
2/7 anonim válasza:
Attól függ, miért hosszúkás. Ha szülés közben deformálódott, az pár hét alatt szépen helyreáll. Ha viszont anyucinak és apucinak is csíkformájú feje van, akár felnőttkoráig is olyan maradhat.
3/7 anonim válasza:
Ismerősöm 6 éves fiának még mindig olyan furcsa hosszúkás feje van. Pedig egy rokonának sem olyan. Gondolom neki már így is marad. Biztos, hogy a szüléstől lett, mert pont a szülés előtti napon még elmentek egy 4D-s UH-ra, ahol szép formás golyófeje volt.
4/7 anonim válasza:
enyémnek sosem volt hosszúkás feje
5/7 anonim válasza:
2 óra volt a szülés összvissz,golyófejű maradt:) másik gyermekemnek kicsit deformálódott a koponyája hátrafelé,3-4hónapos korig alakítható speciális párnával.
6/7 anonim válasza:
Hála Istennek, a lányomnak egy percig nem volt csúnya a feje, nagyon szép gömbölyű a formája.
Nem is tudtam, hogy ez alakulhat.
7/7 A kérdező kommentje:
Erről a speciális párnáról tudnátok valamit? Mi a neve? Hol kapható?
2013. márc. 7. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!