1 hónapos babám feje (koponyája) hosszúkás! Formálódni fog ez még, vagy ilyen marad?
Igen, Hála Istennek sikerült gondmentesen természetes úton megszülnöm! de, akkor az első napokban tényleg nagyon hosszú volt a feje, azóta már változott és most inkább úgy fogalmaznék hosszúkás! de már többen is megjegyezték ezt, és eleve én is igy gondoltam/om. Remélem valóban változni fog még neki. köszi a megnyugtatást!
Ui.: nekem egy kicsit eláll a fülem, apáé is, apukámnak is, anyai nagypapámnak meg hajjajj... :) és a picinek szerencsére, nagyon szép kis fülei lettek. egyébként az unokatestvéremnek is születésénél elálltak a fülei és az anyukája (nagynéném) leragasztotta neki. orvoshoz vitte a picit és elfeledkezett róla, hogy le kellett volna szedni a ragasztót, jó nagy letólást kapott. ma már 30 éves és egyáltalán nem állnak el a fülei! :)
sztem változik még...
kicsit off: miért baj,ha a babának eláll a fülecskéje?Enyém is eláll,és akkor,nem vagyok teljes értékű ember,vagy mi?
Sztem aranyos az elálló fülecske!Annak kell örülni,hogy nem lett sérült értelmileg,vagy érzékszervileg!Még ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!