Emianya kérdése:
Mikortol lehet a babat Inglesina etetöszekben etetni? Merthogy dönthetö az egesz üles. Nem csak a tamlaja.
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 21:57
1/4 anonim válasza:
Azt hiszem,a fiam fél éves volt, amikor "kinőtte" a pihenőszéket, utána dönthető etetőszékbe tettük.
2/4 anonim válasza:
Nem sokáig fogod döntögetni!kb 6 hós korától ülni fog és hiába döntöd úgyis felül.Onnantól ültetheted amikortól ül.
3/4 anonim válasza:
Nekem egy bloom etetőszékem van ami szintén dönthető. Ehez volt egy szűkítő is amivel újszülőtt kortól bele lehetett tenni a kicsit. Az elején csak akkor volt benne amíg mi ettünk és így kényelmesen az asztlunk mellett pihenhetett az asztallal egy magasságban. Viszont később 4 hónapos kóstoltatásnál és evésnél már egy kicsit meg is volt döntve és abban evett. Mivel ekkor a fejét tartotta és elég nagy baba is volt így már kivettem a szűkítőt. Ennek eléggé kerekaz ülése mint egy hordozónak. Úgy emlékszem az inglesinának is hasonló, mert az is megtetszett meg a chiconak volt még egy, de végül a bloom fresco nyert a páromnál és ez utána bárszék is sokáig a gyereknek és hasonló stílusú bárszékeink vannak. Szóval eléggé praktikusak és azért is dönthetőek, hogy a kezdetektől beletehesd. De a dobozán fel is volt tüntetne hogy újszülőtt kortól. Nézd meg a dobozon vagy leírásban!. Szerintem hasonló módon dönthető mint a miénk mert ott is az egészet kell ledönteni egy kar segítségével. Nálunk sokszor evés után délutánonként elaludt a picurkám és ledöntöttem, odagurítottam a teraszajtónkhoz és kinyitottam amikor jó idő volt és friss levegő is érhette mintha babakocsiban lenne. Az egész ülés egyébként ennél pont memóriahabos. Szóval simán bele lehetett tenni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat!
2013. márc. 6. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!