Lecsúszik az etetőszékben a kicsi, ezért nem is szeret benne, másnak is csúszkál benne a kicsi?
Figyelt kérdés
pepe design etetőszék,utálja,alig marad meg benne.Nem tudom stabilan belekötni.2012. ápr. 18. 22:14
1/11 anonim válasza:
tud már stabilan ülni? Biztos rossz konstrukció az a szék.
2/11 anonim válasza:
Hm.. lányom hiába stabilan tud ülni vhogy kicsuszik mindig... Én tettem a hátához is meg alá is kispárnát! Így most egy ideje oké :)
3/11 anonim válasza:
tekerj össze egy törülközőt hurkává és tedd a térde alá.Akkor egy kicsit úgy ül mint a hordozóban
4/11 anonim válasza:
Nekem is egy olcsó, egyszerű székem volt először, állandóan lecsúszott belőle, aztán vettem egy ilyet használtan:
Boltban 40 körül van, ennek csak a váza volt meg, 10e-ért vettem, 3ért varrtam rá huzatot.
Sok hasonló külsejűt lehet kapni, ennek a közepén van egy pöcök, amitől nem tud lecsúszni.
6/11 anonim válasza:
Nem ül még egyedül? Mármint nem ültetve, hanem magától fel tud ülni?
7/11 anonim válasza:
Mi pont emiatt vettünk olyan etetőszéket, aminek nem csak a háttámlája, hanem egyben dönthető és van benne szűkítő, nagyon szépen ült benne.
8/11 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mint a pp, amit a negyes linkelt, csak egy olcsobb konstrukcio. Ennek is van kozepen pocok, ha felteszed a talcat. nekunk is ez van, masfel eve hasznaljuk. Hat honaposan ugy tettem bele, hogy egy fokozatot hatradontottem es igy olyan volt, mintha pihenoszekben vagy autos hordozoban ulne. Nekem az fontos volt, hogy dontheto legyen, pont azert, hogy ne csusszon ki. Viszont kb. 8-10 honapos volt, amikor mar rendesen is tudtuk hasznalni.
9/11 anonim válasza:
Én az Ikeában vettem teljesen egyszerű és olcsó etetőszéket. Amikor már tudott stabilan ülni, akkor kezdtük használni. Gyönyörűen ül benne a babám és nagyon szereti.
10/11 anonim válasza:
Amit linkeltem ez nem olyan, mint a Peg Peregon, hanem ez az!
egészen pontosan Prima Pappa Rocker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!