Ti hogy furdetitek a babátokat, ha még nem tud ulni, de a kiskádat hamarosan kinovi?
5 hónaposan nőtte ki a lányom a kiskádat, persze ülni még nem tudott. A nagykádba vettünk neki biztonsági fürdetőszivacsot, ilyet:
Teljesen zökkenőmentesen ment az átszoktatás is, szerintem nagy biztonságot ad nekik...
Jah, és ugyanúgy fekve fürdettem persze a nagykádban a szivacson, imádta, teljesen lelazult, hogy kényelmesen elheverhetett rajta, és nem kellett nyomorogni a kiskádban. Aztán persze amikor felült, onnantól művészet lefektetni míg mondjuk megmosom a haját :)))
2. voltam
én a fenti szivacsot már születése óta használom.
imádja!!!!
Jaj, mi sok mindent kiprobaltunk, mire meglett a megoldas.
Nagyon hamar kinotte a kiskadat, es igy amig nem ult, ki kellett talalnunk valamit. Kiprobaltuk eloszor, hogy tartjuk, aztan vettunk szivacsot, amire a fel teste rafekudhatett, hogy kicsit szabadabban mozogjon. De folyton oldalra forditotta a fejet es nyelte a vizet. Vettunk olyan parnacskat, ami ugyanakkora volt, mint a szivacs, csak hungarocel golyocskak voltak benne es lebegett, de abba meg mindig oldalra forditatta a fejet. Vettunk a kadba csuszasgatlot, hogy ne sullyedjen el annyira a szivacs. Aztan vettunk muanyag uloke feleseget, amibe tulajdonkeppen fekudt, mire ezeket vegigjatszottuk, addigra szerencsere megtanult ulni. Vettunk neki olyan kis szeket, ami tartja egy kicsit. Nem sokaig hasznaltuk azt se, mert nem szerette.
Az ido oldotta meg a problemat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!