Szerintetek át fog fordulni hamarosan ha így játszik a fiam?
pár napja elkezdett így "kitekeredni" néha annyira hogy szinte oldalra fordul de át még nem sikerült neki hiányzik a lendület.
Mi a véleményetek a képről,át fog fordulni hamarosan?
Nálatok mikor és hogyan fordult át a babátok?
A lányom 7 hónapos, és még mindig csak idáig jut el:) Hasról hátra már profin forog, sőt, már hátrafelé is kúszik, négykézlábra áll, de a hátról hasra forgás még nem megy:) A fiam 2 héttel azután, hogy elkezdte így tekergetni magát, már simán megfordult.
Ez alapján bármi lehet, lehet holnap már átfordul, lehet csak két hét múlva:)
Lehet, hogy átfordul, ha meglesz neki a lendület. Fiam már 2 hónapja csak tekereg, de még nem billent át. 5,5 hónapos, hasáról átfordul hátára, de hátáról nem. Nem sürgetem, majd forog, ha lesz kedve.
Ja, amúgy az én fiamnak is ugyan ilyen harisnyája van :-)
Szoval akkor nem jelenti azt hogy akar egy het mulva átfordul...
Mar varom a percet mikor meglesz a lendülete is :-)
Egyebkent most 4honapos
Nálunk az ilyen kitekeredés után már jött is az átfordulás rá egy, max két hétre!!! Most pont ott tartunk, hogy kejfeljancsiként folyamatosan a hasán köt ki a gyerek, de persze vissza még nem fordul :)
(4 hónaposan tekergett, mint a tiéd, 4 és fél hósan már átfordult napi többször, aztán most 5 hónaposan "kejfeljancsi" :D
Nem siettettem sehova,de jo lenne ha átfordulna jobban tudna jatszani.
Szerintetek butasag,hogy szoktam neki segiteni ilyenkor hogy átlenditem?kicsit meglököm a labiját amelyiket átemeli es igy atfordul..
Vagy ettol ne fog hamarabb atfordulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!