Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír a babám a babakocsib...

Miért sír a babám a babakocsiban séta közben?

Figyelt kérdés
Amúgy nem nyűgös semmi baja, mostanában ha elindulunk sétálni elkezd nyűgösködni, sírni. Nincs melege, nem fázik, nem éhes, nem kényelmetlen a kocsi. Nem tudom elképzelni mi baja. Három hónapos lesz.
2008. jún. 8. 15:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj nem ide akartam. Bocsi.
2008. jún. 8. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is három hónapos és nem szeret kocsizni. A bátyusa rögtön aludt, amikor a levegőre értünk, ő meg 2-3 percig nézgelődik, aztán ordít. Nagyon érdeklődő, kíváncsi baba, sztem unja a háton zötykölődést, és hogy semmit sem lát. Múltkor kicsit megdöntöttem a háttámlát, halál boldog volt, kuksizott ide-oda, de csak kb. 5 percig hagytam, mert ahhoz még kicsi, hogy ücsörögjön. Mostanában vészhelyzet esetére viszek egy kengurut, és ha nagyon méltatlankodik a kocsiban, cipelem magamon /a szembejövők meg elismerően néznek, milyen sportos anyuci, egyiket viszi, másikat tolja, és aztán rendszeresen benéznek a kocsiba, ott meg sehol senki!:-)))/ Állítólag a kenguru is akkortól használható, amikor már ül a baba, de akkor már ki a bánat bírja el???
2008. jún. 8. 16:13
 3/7 A kérdező kommentje:
De mégis ide akartam írni.:))) Kész vagyok. :) Köszi a választ, minden séta előtt tiszta ideg vagyok hogy most jó menet lesz vagy sírós. Örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
2008. jún. 8. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:

A mózeskosaras verziót az én kislányom is utálta. Nekem olyan babakocsim van, aminek a vázára rá éehet kattintani az autósülést, abban félig ülő pozícióban van és ezt általában élvezi. Csak akkor nyűglődik ha fáradt, a babakocsiban annyira nézelődik, hogy küzd az elalvás ellen. Amúgy ezt az ülést kb két és fél hónapos kortól használjuk (eleinte max 1,5 órára ültettem bele, nehogy a gerince elfáradjon)

Előző válaszolónak: Szerintem túlzottan óvatos vagy, nyugodtan állítsd meredekebbre az ülést, nem lesz baja tőle. Persze ne 90 fokos szögbe, de 45-re nyugodtan. Ha az öledbe van se mindig vízszintesen tartod, mégis jó neki. Remélem nem haragszol, hogy belevaú:)

2008. jún. 8. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az én kocsim is olyan, mint az előző válaszolóé: babahordozót bele lehet pattintani. De nem mindig használom, főleg, hogy ilyen melegek vannak. Az én fiam ma 4 hónapos és már régóta nem használjuk a mózeskosarat. Nem tudom mennyire tudja kinyomni magát a babád hason fekve, de esetleg ha ügyes megpróbálhatod. Nézelődik egy kicsit, aztán elalszik. Nálunk bevált módszer, főleg ha fáradt. Vagy pl. kaptunk babakocsira akasztható csörgőt, amit felszereltem neki. Akár fekszik, akár ül (45 fokban) nagyon élvezi.

Remélem tudtam segíteni!

2008. jún. 9. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem mózeskosaras a kocsi hanem ilyen állíthatós, de nem mertem megdönteni eddig. A játékos megoldást is megpróbálom, ma vittem neki kis csörgőt amit gondoltam felakasztok ha gáz van, de ma szerencsére nem volt nyűgös.Még egyszer köszi.
2008. jún. 9. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Végül is újat nem tudok írni,csak azt, hogy mi is így jártunk!!! Amíg fel nem tudtam ültetni üvöltött a fiam a kocsiban az 5 hónap alatt megtudnám a két kezemen számolni hányszor aludt el. És ha elaludt sem sokáig:-( Tiszta ideg voltam én is menjek, hova menjek, sírni fog, mi baja. Ha le kellett mennünk valahová rohanás, izzadás, idegeskedés. Irígyeltem a ráérős, kirakatnézegetős, alvó babás kismamákat:-)

Már 11hónaposok vagyunk, az ülő nyári kocsiban simán elalszik. Lehet a nagykocsit utálta ennyire? A második gyereknél új kocsit kellene venni:-)

2008. júl. 10. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!