Hogy szoktassam át a szülői ágyból a kiságyba?
Figyelt kérdés
12 hetes, az utolsó kajci után szinte rögtön elalszik, feltéve ha mellette vagyok... Éjjel, sokszor azt veszem észre, hogy 90 fokban átkúszik, teljesen hozzám bújik a kis fejével, a lába marad ott, ahol eredetileg is. A kiságy is a mi ágyunk mellett van, oda szeretném éjszakára betenni. Nem fogad el sem cumit, sem vizet, sem teát. Nehéz ügy?! Segítsetek!2008. jún. 8. 14:15
1/3 anonim válasza:
Mi leszereltük a kiságy hosszú oldalát és a nagyágyhoz toltuk. Így melletem volt, de mégis a saját ágyában. Mát 2, 5 éves a kisfiunk, de még mindig ez a felállás. Sokszor álmodik rosszakat, és sokkal egyszerűbb ilyenkor egy mozdulattal megsimogatni a buksiját, mint rohanni a másik szobába megnyugtatni. Bennünket nem zavar a közös alvás és még ő is igényli. A kisöccse ellenben imádja a kiságyát, ő 3 hónapos, és tökéletesen elvan a másik szobában. Gyereke válogatja az összebújást, a közelséget. Sztem hagyd bujcsizni és szopiztasd annyiszor, ahányszor csak kéri. Olyan kicsi még! Kitartás!
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom.hagyd ha téged nem zavar.Mi is leszereltük a kiságy eggyik rácsát,teljesen összetoltuk a nagyággyal,és egy szinten is vannak a matracok.Azóta mindenki kényelmesen alszik.Próbáld meg.nekünk bejött.Pedig az e´n lányom sokszor a mellkasomon is aludt,mert ma´sként nem volt hajlandó.
Most 17 hetes,e´s szépen alszik.
3/3 anonim válasza:
Én egyszerűen áttettem a kiságyba és zokszó nélkül ott alszik azóta, meg kell próbálni. 3 hetes volt amikor először velünk aludt, megszünt az éjszakázás, ringatás, olyan jókat szunyázott mellettem, hogy csak na. De 3,5 hónaposan nagyon el kezdett forgolódni álmában, sokszor hasba rúgott :-), úgyhogy áttettem a saját ágyába és én is meglepődtem, hogy minden hiszti nélkül elaludt. És ennek már lassan 2 hónapja, próbáld áttenni szopi után amikor "félkómás", lehet, hogy gond nélkül elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!