Ezt olvastam az imént a neten: "A fehér zaj cd-ket pl. azzal árulják, hogy ha ezt játsszuk le a szundikáló kisbabánknak, akkor tudunk porszívózni anélkül, hogy felébredne. :)"
Van ilyen cd? és ez igaz? azt hallottam már hogy ha nagyon sír a baba akkor ha a porszívót vagy hajszárítót bekapcsoljuk megfogja nyugtatni, mert ez ún. "fehér zaj".
Még nem hallottam róla. De ebben a hülye világban én már semmin nem csodálkozom. Még egy dolog, amiért pénzt tudnak lehúzni a szülőkről, ha meg nem veszed meg, elültetik benned a csirát, hogy szar anya/apa vagy.
2013. márc. 4. 17:06
2/8 anonim válasza:
Nekem semmilyen cd nem kellett. Sot, a porszivo mellett aludt el sokszor. Szereti mai napig a monoton zajokat.
2013. márc. 4. 17:07
3/8 anonim válasza:
Hát a cd-ről nem tudok semmit de amíg a lányom 0-4 hónapos volt és rájött az "ordítás" torka szakadtából,ilyen volt pl. a fürdés, bekapcsoltam a porszívót és csend lett! Teljesen megnyugodott! Ha épp a kajcsiért sírt mert tápszeres sajna, addig amíg elkészítettem akkor is gyakran ezzel nyugtattuk mert mikor rájött,hogy éhes azonnal kellett volna a kajcsi nekem viszont meg kellett még csinálnom! Nálunk a porszívó nagyon bevált!:)
2013. márc. 4. 17:10
4/8 anonim válasza:
Nálunk a hajszáritó:D Amúgy youtube-on vannak feltöltve fehér zajok,ingyen:)
2013. márc. 4. 17:21
5/8 A kérdező kommentje:
igen? megnézem! :)
2013. márc. 4. 18:13
6/8 anonim válasza:
Az én fiam minden géptől fél, porszívó, epilátor, hajszárító, turmixgép, stb. Nemhogy megnyugodna tőle, hanem sírásban tör ki, ha valamelyiket bekapcsolom.
2013. márc. 4. 21:02
7/8 frászkarikaborsó válasza:
a porszívó is fehér zaj.. szóval ennek a mondatnak így nem nagyon van értelme :) de egyébként ha nem a füle mellett kapcsolom be a porszívót akkor megnyugszik rá, persze én mindig szólni is szoktam neki hogy ne tojjon be, most bekapcsolom a porszívót, nem tudom megérti-e mert még kicsi :) Aztán fokozatosan közeledek felé és végigporszívózom a lakást, mire befejezem alszik.
A fehér zajjal meg tele van a youtube, én ezeket használom:
Ha elég hangosan szól az alvó baba mellett, akkor ettől nem hallja az élesebb kinti zajokat, pl. kutyaugatás, edénypakolás, szilveszterkor petárda durrogtatás (ez utóbbit kipróbáltam, tényleg nem ébredt fel).
2013. márc. 5. 10:55
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon szuper, nem gondoltam volna hogy ez így működik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!