Tanácstalan vagyok. Mit gondoltok erről a kocsiülésről?
új, eredeti csomagolásban,4 éves korig használható.
ülő és fekvő helyzet,5 pontos biztonsági öv,bevizsgált engedélyezett. az ölés lehet előre v hátrafelé néző. ezek vannak a leírásban.
Nem venném meg, mert ott a fejénél az a párna, amibe csak bele izzad. Újszülött elvész benne, nincs hozzá újszülött szűkítő.
Huzata plüss, nem szeretem, mert izzad benne, nem valami erős, tartós anyag, mosásbután ronda lesz.
Nekem az nem tetszik benne, hogy a fejét egyáltalán nem védi oldalról. Azt viszont elhiszem, hogy sokáig jó, mert marha széles, de ez megintcsak nagy hátrány a picinél. Nem találsz szerintem olyan ülést, amivel 4 évet meg tudsz úszni, mert amíg nem tud ülni, addig menetiránynak háttal kell vinni, és fekvősben, utána mehet szembe, de még mindig erősen dönthető az ideális, és csak olyan 3 éves kortól jók a fixek szerintem.
Nekünk ilyen van, ez sem csúcsmodell, de azért bátrabban teszem bele a gyereket: [link]
Gondolom, ha 5 hónapos a baba, eddig is csak utazott valamiben, nem? Kinőtte már? Ha még 1-2 hónapot tudtok várni, amíg tud már ülni, akkor utána már lehet venni egy olyat pl amit linkeltem, ez nagyon jól dönthető, a fiam 7 hónapos volt amikor megvettük, most 2,5 éves, 1 méter magas és még mindig kényelmes neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!