Milyen nassolnivalót adtok a babátoknak?
Kuki, kölesgolyó,sajtos tallér.
De ne ugy képzeld el, hogy egész nap ezeket eszi. Néha pár darab kuki, kölesgolyó, 1-2 sajtos tallér.
Mostanában imádja a csokis nápolyit.
Én sem adok semmit nassolni a babámnak, csak a rendes étkezés, és alkalmanként esetleg egy kiflivég vagy két evés között egy kis gyümölcs. Nekem ez abból jön, hogy én sem vagyok egy nassolós fajta, szinte soha nem eszem két étkezés között. Ebéd után egy-két szelet süti, ha sütök, de más semmi. Nincs ezen semmi furcsa, és szerintem sem kell egy babának nassolni. Persze, kölesgolyó meg ilyenek, oké, de én azt sem adom.
8 hós babás
a második válaszoló vagyok ismét.
én tényleg nem adok nassolnivalót a fiamnak, csak a kölesgolyót, azt is csak ha a rendes kajáját megette, vagy a gyümi mellé.
nem akarok szuperanyunak tűnni ezzel, mert nem is vagyok az. ez még az egyetlen elvem (minél kevesebb cukor), amit tudok tartani - a fiam tápszeres, cumizik...
viszont tudom, hogy az apjának, aki a gyümölcsöt cukorral eszi, minden foga reparált már, míg nekem, aki két éves korig mininális édességet kapott és később is csak mértékkel, egyetlen tömött fogam van. nem beszélve más egészségügyi szempontokról...
szóval le lehet pontozni, de akkor is jobb a babának, ha minél később ismerkedik meg a nassolnivalókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!