Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek késő ilyen idősen...

Szerintetek késő ilyen idősen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

49 éves vagyok,3 gyerekem van.Mindegyiket 30 felett szültem.

1.gyerek-32 évesen

2.gyerek-34 évesen

3.gyerek-42 évesen

2 hónapja volt egy vetélésem.

2013. márc. 3. 21:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49 évesen a down kór előfordulása 1:8 (ez 12.5 %) - szerintem ez nagyon magas. Én emiatt nem kockáztatnék.
2013. márc. 4. 08:34
 12/20 anonim ***** válasza:
ha tervezed, akkor én nem tenném a helyedben. de ha már terhes vagy, megtartanám
2013. márc. 4. 08:39
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Uram isten ez a sok negatív ember :-( egyszerűen el vagyok képedve .Ilyet,hogy öreg vagy babázni .Sokkal sokkal több a vizsgálat és nagyon oda kell rá figyelni erre a terhességre ha majd lesz.Ahová Én járok védőnőhöz ott a az egyik kismama 53-éves ,És senki nem ájuldozik +nem bántják nézik le.De az,hogy itt olvasom már a 30-1-2-év is nagyon öreg nekik hááááááááttttttt tudod.(Fel is kell nevelni jaj már tudjátok egy örök mondás NEM A KOROS HANEM A SOROS SAJNOS )Lehet,hogy fiatalon szülök és jaj de jó de az élet nem kegyes hozzám és hiába vagyok 26-27-éves Én már nem tudom felnevelni ,ezzel szemben a nem mai csirke + boldogan babázik és neveli a gyermekét akár 90-éves koráig .ÉRTITEK !!!!!
2013. márc. 4. 08:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Ígen aztán 60 éves korában elvíszí egy váratlan szívínfartus vagy akármí és ítt marad egy kís gyerek egyedül, k*rva jó ám a gyermekotthon meg az íntézet nekem el híheted! ;)
2013. márc. 4. 09:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem,én semmiképpen nem vállalnék.

Nem hogy 49 évesen,hanem már 40 évesen sem.

De ugyanakkor el sem ítélem azt aki vállal.

2013. márc. 4. 10:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Milyen intézet? Akkora már a nagyobb gyerek 28 éves lesz, csak nem hagyják a testvérek, hogy nevelőintézetbe kerüljön, meg gondolom, van apa is. Miért kell mindent negatívan látni? Másnak a szüleit elviheti egy autóbaleset is huszonévesen, vagy bármilyen betegség ugyanúgy.

De ennek ellenére én nem szülnék ilyen idősen, azaz nem terveznék babát, csak akkor tartanám meg, ha véletlenül esnék teherbe.

2013. márc. 4. 15:44
 17/20 anonim válasza:

Ha ő úgy érzi, hogy neki beleférne mint anyagilag, mint időben, miért ne?! Miért kell ezért elítélni???

Sajnos a mai világban akár 35-40 évesen is pl. elvisz egy betegség, vagy elüt egy autó a zebrán, akkor meg hiába szültél 25 évesen, a 11-néhány éves gyereked ott marad anya nélkül.:( A másik pedig, hogy nem kerül egy gyerek rögtön intézetbe ha elveszíti egy szülőjét....ez butaság.

Természetesen benne van a pakliban, hogy nem lesz ott a legkisebb gyermeke életének minden fontos eseményén, de ez is bárkivel előfordulhat, nem kell ahhoz 50 évesnek lenni:(:(:

2013. márc. 4. 16:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy a beteg gyerek esélye ennyi idősen!!! Ez a legnagyobb baj szerintem!!!
2013. márc. 4. 18:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Arra a szerencsétlen gyerekre is kéne gondolni, hogy milyen rossz neki, ha öregek a szülei.
2013. márc. 4. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:

szerintem 49 évesen már túl kockázatos, nem csak a babára nézve, de rád is.

én szüleim ennyi idősen nagyszülők voltak, ráadásul 3xosak. már máshogy bántak/bánnak velük mint anno velünk, már a reflexeik se a régiek, türelmük sincs annyi, ők már elkezdtek elfáradni. ráadásul neked van otthon 3 másik gyereked akiket tisztességesen fel kell nevelned, szerintem inkább rájuk koncentrálj, már az is nagyon szép, hogy 42évesen bevállaltál még egy picit, nekem tényleg már nagymama kor a 49 év.

68 éves lennél mikor érettségizik, azért az már nem fiatal kor

2013. márc. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!