nekem már 30 fölött űtí a bíztosítékot, de oké 40 íg max, azt a gyereket fel ís kel nevelní te szó szerínt öreg leszel már és nem fogod meg értení :/
2013. márc. 3. 22:01
2/20 anonim válasza:
Igen. Túl kockázatos. Van 3 gyereked, őket kell felnevelned. Nem vállalhatsz ekkora rizikót.
2013. márc. 3. 22:11
3/20 anonim válasza:
szerintem igen. fel is kell nevelni, a generációs különbségekről nem beszélve. anyukám csak pár évvel idősebb (ő is minden gyerekét 30 felett szülte), de lassan nagymama lesz...
2013. márc. 3. 22:13
4/20 anonim válasza:
Én inkább amiatt aggódnom, hogy sajnos amilyen az élet, nem lesz időd erőben és egészségesen felnevelni azt a picit, akit közel 50 évesen szülsz meg. Ne haragudj, az őszinteségemért.
Én 40 évesen szültem a kisfiamat, imádjuk egymást, rengeteg türelmem van hozzá, most érzem igazán érettnek magam az anyaságra.... de ha nagyon őszinte akarok lenni, aggódom a jövő miatt. Hogy biztos ott tudok-e lenni majd minden fontos pillanatban, érettségi, esküvő, első unoka születése...
2013. márc. 3. 22:13
5/20 anonim válasza:
Már 30 felett is késő, de 35 felett pláne, ennyi idősen meg kimondottan elítélem.
2013. márc. 3. 22:22
6/20 anonim válasza:
Szerintem késő.Van 3 gyermeked,örülj nekik.Ne kockáztass.Bármi rossz történhet veled terhesség és szülés alatt,gondolj a gyerkőcökre.
2013. márc. 3. 22:54
7/20 anonim válasza:
Azért a 35-öt meg a közel 50-et nem említeném egy lapra, de szeritnem 49évesen már nem kisbaba kellene neked, hanem inkább majd egy unoka.
Inkább nagyika legyél mint ilyen idősen mégegyszer anyuka. Tényleg nem lesz időd felnevelni azt a gyereket.
:(
2013. márc. 3. 22:55
8/20 anonim válasza:
Hat igen.egyetértek az elottem valaszolokkal:)neveld fel a 3gyerkocot.Kovetkezo mar nemferne bele szerintem.
2013. márc. 3. 23:48
9/20 anonim válasza:
Szerintem is a 3 gyerekedre koncentrálj. Édesanyám 47 éves, és már unokája van, míg anyósom idősen szült, így 60éves, majdnem egyidős nagymamámmal. Szép dolog a 3 gyermek, nagy feladat a felnevelésük, szerintem az erőd rájuk koncentráld.
2013. márc. 4. 07:09
10/20 anonim válasza:
26 évesen estem először teherbe, beteg volt a baba, 19 hetesen meg kellett szakítani a terhességet...
Rettegtem a következő terhesség alatt, nehogy megint baj legyen, szerencsére Ő egészséges.
Ezzel csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy legyél hálás a 3 egészséges gyerekedért és ne kockáztass!!! Ennyi idősen már iszonyat nagy a genetikai rendellenesség lehetősége!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!