5 hónapos babátok miket csinál?
Atfordul,kúszik,pörög stb...
Az én fiam meg csak hasról hátára fordul át ezen kívül oldalra fekszik-nincs 'lemaradva'?
A ti 5 honapos babátok miket tud es miotancsinalja?
3 hónaposan fordult hátról hasra
4 hónaposan fordult hasról hátra és tanult meg gurulni
Most 4,5 hónapos, most kezdett el kúszni, jobban mondva még csak a kis fenekét emlegeti fel és tolja magát előre, de így is halad, bár néha egy helyben hadonászik mint egy partra vetett halacska, nagyon cuki:) Arra még nem jött rá, hogy a kúszáshoz a kis kezét is használja...
nincs még lemaradva, van idő, ne sürgesd!
én is sokszor agyalatm, hogy ezt csinál azt nem csinálja, le van e maradva, de nincs, tökéletesen fejlődik, csak más ütemben.
pl akivel egyidőben voltunk kórházban, az a baba, teljesen fenyomja magát hason, nem csak a fejét tartja, hanem kézzel kinyomja magát, az én gyerekem nem csinálja, de ő meg emelgeti a csípőjét,amit meg a másik baba nem csinált....és egyik sincs lemaradva csak másképp más ütemben fejlődnek...
5 hónapos a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!