Mekkora 10 hónapos babátok? Most akkor az én lányom tényleg le van maradva?
Figyelt kérdés
Senki nem mondta még de most már gondolkodom rajta? 10 hónapos 8710 g és 70 cm-er! Az ismerősök közt minden baba fiú és jóval nagyobbak mint a lányom! Van még egy kislány ő majdnem 2 hónappal kisebb de már ő is 10 kg fölött van és cmben is nagyobb! Igaz mi sem vagyunk magasak de most már aggódom!2013. febr. 26. 15:36
1/10 anonim válasza:
Dehogy pici!Az én lányom 9000 g és 74 cm! És kis duci amúgy!
2/10 anonim válasza:
az én lányom is éppen 10 hónapos és hasonló paraméterekkel rendelkezünk. 8700 g és 72 cm. Védőnő szerint átlagos. A fiúk nagyobbak, emiatt ne izgulj. A fiam pont ugyanezekkel a méretekkel rendelkezett 6 hónaposan :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne aggódj, teljesen rendben van. Az én lányom 10 hónaposan 9 kg és 74 cm volt. Ő az első 5 hónapban 20 centit nőtt, utána viszont 11 hónapos koráig csak 2-3 centit összesen.
4/10 anonim válasza:
Akkor èn mit mondjak? 11 hònaposan 8400g ès 72cm. Ja ès fiù.
5/10 anonim válasza:
Jaj, ne viccelj már! Ugyan mit tennél, ha pl. mégis le lenne maradva? Megnyújtod, felhízlalod?? Szerintem teljesen normális a kislányod, a paraméterek alapján. Nyugi!
6/10 anonim válasza:
az én lányom meg akkor óriás, 5 hónapos 70cm, és 7910g :O
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugodtam! Csak fura,hogy még a nála kisebbek is nagyobbak!:)
2013. febr. 26. 15:55
8/10 anonim válasza:
A fiam 8400 g és 72 centi. Ne aggódj! Minden rendben van a babáddal!
9/10 sumergo válasza:
:-) A lányom súlya 15 hónaposan ennyi, igaz 80 cm magas. Tíz hónaposan nem volt 8 kiló, és 72 cm.
10/10 anonim válasza:
3fiam van, 10hósan 8770/74, 8640/74, és 8070/73 -as méretekkel rendelkeztek!!!
A kicsi alig volt 8kg 10hósan...
Nyugi, egyátalán nincs lemaradva a lányod.
Egyébként van két barátnőm szinte napra pontosan fél évvel fiatalabb a babájuk mint az én legkisebb fiam, és ők nagyobbak súlyban az én gyerekemtől... ez néha frusztráló lehet, de én nem foglalkozok ezzel!! Én imádom a kis gilisztámat így ahogy van.
:))
Testalkatilag mindhárom gyerekem, mint az apjuk, magas és vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!