Ezek az etelek jok a babamnak? Ugyertem illenek egymashoz a dolgok ahogy parositom oket?

Egy ennyi idős babával már bátrabb is lehetsz.A lányom nagyjából már azt ette amit mi, persze a fűszerekre figyelek, meg hogy nem legyen zsiros,hogy ne legyen puffasztó a pocinak.De mondjuk én grizt nem is adtam az enyémnek.
A teádat viszont ha nem koffeinos nyugodtan add neki,és a reggeli tápszer után a vajas kenyér is ok.

szia
van valami oka, hogy csak grizzel suritesz? gondolok itt krumpli, rizs stb.-re. en a fozelekeket altalaban krumplival keszitem, de mar nem ilyen "ovatosan" ahogy te, hanem pici hagyma, olaj, dinsztelve, zoldseg(repa, borso, tok, sutotok, spenot, paradicsom), husi. a gyumolcsokhoz rizset teszek, turot, joghurtot. napkozben babakekszet, kenyerhejat, kifliveget ragcsal. ne haragudj, de igy eleg "szegenyesnek" tunik a repertoarotok:)
9 honapos baba mamaja

Ezen az oldalon találsz pár receptet is azon kívül, hogy mit adhatsz a babádnak. Lehet feltudod használni. Bár nem írtad mért csak grírrel adsz neki mindent. Próbálj ki több kombinációt, ha babád szereti, és nem okoz problémát neki.

Jogurtba és reszelt gyümölcsbe is tehetsz babakekszet. Nagyon szeretik. Jogurtot uzsira szoktuk adni, eleve gyümölcsöset adok neki, így nem teszek bele plussz gyümlcsöt. De tehetsz bele barackot, epret, szedret...
Nyugodtan kísérletezz, hisz mindjárt 1 éves. Úgyis egyre többet fog kunyerálni a ti kajátokból. Azokból is oda adhatod neki a répát, borsót, krumplit... amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!