Ti mit tennétek ebben az élethelyzetben?
Mikor megismerted,nem gondoltad végig h ő ilyen? nem igazán fog változni,ha nem "nőtt fel" ahhoz hogy családja legyen,semmit se tehetsz.Azu hogy nem tudod rábízni a gyereket,az a te hibád is nagy mértékben,mikor az első megszületett,akkor kellett volna bevonni a gyerek körüli teendőkbe.Ismerje annyira a gyerekét hogy rá tudd bízni...így csak szinte téd a gyerek,nem kettőtöké,annyira nem is tudna vele mit kezdeni ahogy olvaslak.
Nekem is ilyen volt a gyerekem apja,és mondtam is neki h ez nekem nem megfelelő,próbáltuk megbeszélni,többször is,de nem ment.Otthagytam,mert nem így akarok megöregedni egy ilyen pasi mellett.
Fiatal vagy,tedd fel magadnak azt a kérdést hogy így akarod leélni az életed?Ha sokára sincs változás,kár erőlködni.
2. válaszolóval értek egyet. "Véletlenül" felcsináltak, aztán szültél még egy idióta pasinak gyereket. Gratulálok!
Ne haragudj, tudom hogy megoldást vársz a problémádra, de az ilyen nőket mint te, egyszerűen képtelen vagyok megérteni...
Szia!
Hát először is,van igazság előttem hozzá szólókban,
tanulhattál volna az első hibádból,de nekem van olyan ismerősöm,nem is egy,
aki szintén nem tanult belőle,sőt még a másodikból sem.
Másodjára,tényleg attól függetlenül nagyon ügyes vagy hogy 2 gyerkőc mellett tanulsz,ezt nagyon jól teszed,abba ne hagyd!!!! és hogy anyagilag is ügyesen beosztasz.
Harmadjára pedig,
-hogy állsz a szüleiddel?Támogatnak?Nem tudnál hozzájuk költözni?
A párod nem fog megváltozni,ezt ne is várd,elég idióta felfogása van/már ne haragudj/,csak én a falra mászok az ilyen felfogású pasiktól!!!!
Ha a szüleidhez tudnál költözni amíg tanulsz pl és nem tudsz munkába állni,akkor beadhatnád mind a két gyerek
után a gyerektartási kérelmet.
én szívbaj nélkül beadnám,a gyerekeidet nézd!!!
Ha nem tudsz senkitől segítséget,ahova oda költözhetnél,akkor egy nagyon rossz helyzetben vagy,mert nem tudsz merre lépni,majd talán ha elmész dolgozni,és lesz egy kis pénzed.
Én nagyon remélem hogy egyenesbe jön az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!