A hasfájós 7 hetes babámnak Sinlac-ot írt fel a dokinő. A dobozon az áll, hogy 4 hós kortól. Adta már valaki ilyen korán a babájának?
szia,
szerintem még ne adj neki,bár nagyon jó a sinlac(tejmentes pép,nagyon tápláló,magas vastartalommal,ha esetleg vérszegény a babád,akkor szokták javasolni) ,de egy 7 hetes babának még korai lenne pépet ennie.
nekünk is felírta a doktornö,de 4 hónapos korától.
hasfájásra inkább próbáljátok az espumisant,nekünk az használt
Ezeket már használjuk, de a görcsöket nem oldják. A pépet azért írta fel a doktornő, mert szerinte hirtelen hízott sokat a törpikém és úgy gondolja, hogy ezzel kiválthatjuk némileg a tápszert.
Eddig ma 2 etetésre adtam neki, de éhes maradt szegénykém. Szerintetek úgy jó, hogy 120 ml eszik és abból 30 ml a sinlac?
A dokinő azt mondta, hogy 60-60 legyen. Elsőre úgy adtam, de 3 órán át ordított az éhségtől. :-)
Ez azért durva!!! Nagyon korai még szegénykének!!!
Ha a doki azt mondja, 4 hónaposan pörit egyen nokival, akkor azt is beletömöd?!?!?
Szia,
Az én fiam is ilyen korában kezdte el enni, teljesen mgegjavult a pocija, de eltelt 3,4 nap mire a javulás beállt. Illetve mellette a PEPTI 1 tápszert itta, néha ebbe istettem egy evőkanál Sinlacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!